2777
2789
عنوان

چیکارکنم؟

51 بازدید | 2 پست

بچه ها من قبلا یه جایی کارآموز بودم خییییلی دوسش داشتم محیط کاریش خیلی برای یه خانم خوب بود..شیراز..اردوی تفریحی هم داشتیم..مدیره بهم گفت ازفلان زمان استخدام رسمی میشم ولی بعداینکارو نکرد مقصر هم نبودا نیرویی که قراربود بره شهر دیگه ومن جایگزینش بشم نرفت.

منم اومدم یه جای دیگه که دقیقا نزدیک به همونجاست چندروزه اینجاروزیاد دوست ندارم چون خیلی مرد تومحیط کاری هست...وسمتی که دارم رودوست ندارم  خلاصه ریاست قبلی دیروز زنگ زد گفت بیا مشکل حل شد خیلی ذوق کردم‌‌..

ولی شوهرم میگه چون دفعه قبلی دلت روشکست دیگه نرو..آخه خیلی بعدش غصه خوردم ودلم شکسته بود من خیلی زحمت کشیدم..ولی به هرحال محیطش عالی..کاری هم هست که دوسش دارم..ولی شوهرم میگه نرو..جای جدیدت بهتره ..

برو حتکا بعدا دلت میمونه که چرا نرفتم و‌موندم اینجا اگر واقعا اونجا رو دوس داری برو

شوهرم اینطوری نیست که به جای من تصمیم بگیره دلی میگه روحساب مشورت اینکارو نکن..مگه یادت نیست چطوری ناراحتت کرد؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

2790
2778
2791
2779
2792