2777
2789
عنوان

پیشنهاد برای آدم خجالتی

318 بازدید | 19 پست

سلام

مشکل من شاید برای خیلیا مسخره باشه اما معظله برای خودم

من دکترای یه رشته پیراپزشکی دارم، تا این لحظه یه ریالم درآمد نداشتم،چرا؟ چون رشته من کارش خصوصیه و باید برم با پزشکا صحبت کنم تا برام بیمار بفرستن

الان دوماهه کارت و سربرگ هم چاپ کردم اما نرفتم پیش هیچ پزشکی، اصلا بهش فکر میکنم استرس میگیرم، با اینکه خودم از تحصیلات چیزی کم ندارم اما صحبت با پزشک برام سخته،چیکار کنم؟ کسی حرفی توصیه ای نصیحتی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پزشکا که عزیزم در راه رضای خدا نمی‌خوان برات کاری کنن پورسانتشو میگیرن .

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸

مشاوره برو

یا با کسی همراه شو که اعتماد بنفسش خوبه وشما هم کنارش بتونید راحت حرفتون رو بزنید

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
پزشکا که عزیزم در راه رضای خدا نمی‌خوان برات کاری کنن پورسانتشو میگیرن .

صد در صد ولی اصلا همین قضیه پورسانت رو هم نمیدونم چطوری باهاشون مطرح کنم،اصلا اشاره کنم نکنم

صد در صد ولی اصلا همین قضیه پورسانت رو هم نمیدونم چطوری باهاشون مطرح کنم،اصلا اشاره کنم نکنم

شما چیزی ام نگی خودشون میگن .ولی این موردم از همکارات بپرس .احتمالا فیزیوتراپی ؟واقعا برام عجیبه چطوری با این خجالتی بودن دفاع کردی 

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
شما چیزی ام نگی خودشون میگن .ولی این موردم از همکارات بپرس .احتمالا فیزیوتراپی ؟واقعا برام عجیبه چطو ...

مشکل من توی جمع جدید و افراد جدیده، دفاع ک همون استادایی اند که بیشتر از ۱۲ سال از عمرم کنارشون بودم

مشکل من توی جمع جدید و افراد جدیده، دفاع ک همون استادایی اند که بیشتر از ۱۲ سال از عمرم کنارشون بودم

عزیزم یه مشاوره برو واقعا حیفه این همه توانمند بودی درس خوندی بعد نتونی به خاطر چیز به این کوچیکی ازش استفاده کنی .فوقش چی میشه میری نه می‌شنوی دیگه از این فراتر که نیست .هیچی از ارزشات کم نمیشه 

ممنون عزیزم شما کنکوری هستی واقعا؟

کنکور ارشد دادم عزیزم .چطور؟

آخه حس کردم بیشتر از یه کنکوری اطلاعات داری😁 آهان پس ارشد، چه رشته ای؟

اره عزیزم ارشد .مدیریت مالی یا بازرگانی این دو تا رو زدم اولویت