2777
2789
عنوان

۲۰ روز نوزاد دو ماهم قطره اد نخورده

495 بازدید | 22 پست

سلام مامانا ۲۰ روزه نوزاد دو ماهم قطره اد نخورده

چون ازش دور بودم مامانم هم بهش نمیداد چون میترسید خفه بشه بخاطر همون ۲۰ روزه قطره اد نخورده

در اینده مشکل جدی براش پیش نمیاد؟ بقران هی دارم خودخوری میکنم نمیدونستم انقد طول میکشه از پسرم دور بمونم خیلی ظلم کردم خیلی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نترس من به دخترم  یکی درمیون دادم تا یکسالگی هم بیشتر نخورد

ولی شما بعش بده  اد براش ضروری هست

آ برای  چشمش 

د هم برای رشد قد

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
دختر منم الان 11 ماهشه دوماهه مولتی ویتامین نمیخوره. اصلا به هیچ صراطی مستقیم نیست. نمیدونم چه جوری ...

بجای مولتی ویتامین و آهن ، قطره آدزوفر بخرین

منم یه پسر ۱۱ ماهه دارم اهن و مولتی نمیخورو بردم دکتر آدزوفر داد همون مواد اهن و مولتی رو کامل داره و خیلی خوشمزه س کاراملیه

دختر منم الان 11 ماهشه دوماهه مولتی ویتامین نمیخوره. اصلا به هیچ صراطی مستقیم نیست. نمیدونم چه جوری ...

مولتی ویتامین خانه بهداشتو بهش میدی یا از داروخونه تهیه میکنی؟کدومو نمیخوره؟

خدای مهربون شکرت😍
بجای مولتی ویتامین و آهن ، قطره آدزوفر بخرین منم یه پسر ۱۱ ماهه دارم اهن و مولتی نمیخورو بردم دکتر ...

ممنونم ازت

دیگه اینو دادم آهن ندم؟

شبا بدم یا صبح؟

لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستید، منم براتون دعا میکنم💓
مولتی ویتامین خانه بهداشتو بهش میدی یا از داروخونه تهیه میکنی؟کدومو نمیخوره؟

اول مواسه بهداشتو میدادم بدش میومد ولی چون کوچولو بود نمیتونست زیاد مقاومت کنه. بعدش خودم از داروخونه خریدم اونم نخورد. الانم که دیگه بررگ شده میدونه چه جوری مقاومت کنه. محکم میزنه رو دستم یا دهنشو سفت میبنده یا سرشو تکون میده که نتونم بهش بدم.

یه بارم بازور دادم خورد بالا اورد

لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستید، منم براتون دعا میکنم💓