2777
2789
نماز خوندم. الان اومدم یه تاپیک التماس دعا بزنم سریع بخوابم😁😁خانما التماس دعای فراوون دارم

😁فدات بشم همچنین عزیزم 🥲میخواستم بعد قرنی نماز بخونم سوسک لعنتی نزاشت 😖

🎀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من با اون وضع امتحانی که دادم اگ دبیرا ی کوچول رحم بکنن قبولم اگرم ن ک میدونم همشون خیلی بد اخلاقن م ...

عزیز دلم ب خودت تلقین مثبت کن من از خواب میپریدم همش ب خودم میگفتم من افتادم ی درس رو وقتی شندیدم ی درس افتادم همش گفتم خدایا جون من کمکم کن این درست بشه خودت بخشنده ای 😢خووون گریه میکردم بخاطر دو نمره هااا 😖آخه اون امتحان آخری بود زیاد خوشحال بودم انقد تلاش نکردم 🥲بر عکس همه روز هاش عین چی میخندم موفق باشی قشنگم 💖

🎀

وا نمیخورتت که دختر. چرا من از سوسک‌ نمیترسم

اخع از اون پروازی های صدا بد میده منم میترسم برم آشپز خونه وضو بگیرم صدا آب بیدار میشن بقیه حساسن 🥲می‌خوان ۳ ساعت دیگه برن سرکار 

🎀

بقیه نمیخونن مگه.حالا اونش به خودتون مربوطه ولی حیفه تو برو بخون 

نه بابا کی میخونه 🗿فقط مامانم میخونه ک چند ساعت دیگه باید بره سرکار حالا بخاطر دلیلی هم امروز نمیخونه 

خواهرم هم ک هیچ بابام هم ک راننده تریلی اع نیست مشهد اع بابام نمیخونه 😐

منم تازه می‌خوام از امروز شروع کنم دلم نزدیک تر بشه ب خدا 

🎀

چون ۱۵ ماهشه. شب باید بخوابه شیر نخوره.وگرنه دندوناش خراب میشه.رشدشم کم میشه خوابشم بد میشه. اینو دک ...

خوب عزیزم این بچه گناه داره بهش شیر بده بچه با اینهمه گریه شب تاصب چطور وزن بگیره اخه بد خوابم ک میشه دیگه بدتر

بعد این همه بارون خون 💔میاد بالاخره یه روزی رنگین کمون✌️