2777
2789
برا اولین بار ۱۱ و نیم خاییدم دیگه خابم نمیاد گرمم شده هی وول خوردم استرس فردارو دارم ک میخایم کارنا ...

این خیلی بده 🥲 منم موقعی ک میخواستم برم برا کارنامه شبش همش کابوس می‌دیدم ی درس افتادم 😑خیلی وحشناک بود آخر هم ی درس افتادم ولی درست کردم با زبون 😬

🎀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🥺الهی چرا نباید بخوره ؟ ایشالا زودتر همه چی درست میشه 

چون ۱۵ ماهشه. شب باید بخوابه شیر نخوره.وگرنه دندوناش خراب میشه.رشدشم کم میشه خوابشم بد میشه. اینو دکترا میگن. من از ۹ ماهگی تدریجی شیرشبشو قط کردم

اما نه رشدش بهتر شد نه خوابش نه خوراکش

۶ ماهه فقط گریه

🥲ب عقلت گوش کن دختر ن قلب 

نمیتونم امشب بهش گفتم نمیدونی چجوری رفتار کرد 

اما از طرفی هم واقعا نمیتونم توی رابطه‌ای باشم که همش برام سمه دیدی بعضی از ادمارو هم دوس داری هم نمیخوایشون یه جوری انگار از چشمت افتاده باشن اون برای من اینجوری شده ولی نمیتونم ریسک کنم قلبشو بشکنم

ناراحتی و فکر و خیال نمیزاره بخابم التماس دعا 

ای جانم 🥲استرس نداشته باش عزیزم ب آخرش فک کن من ی لحضع این حرف بهت زدم تموم شد 

لحضه هات رو هدر استرس نگرانی نکن 🤍

🎀

این خیلی بده 🥲 منم موقعی ک میخواستم برم برا کارنامه شبش همش کابوس می‌دیدم ی درس افتادم 😑خیلی وحشنا ...

من با اون وضع امتحانی که دادم اگ دبیرا ی کوچول رحم بکنن قبولم اگرم ن ک میدونم همشون خیلی بد اخلاقن میفتم ۳ تا درسو

هرکاری میکنم خوابم نمی‌بره 😐😐😐 دارم میمیرم از خستگی ولی خوابم نمیاد 😐 

حالم اونجوریه که اخوان ثالث میگه: خواهم که به خلوت کده ای از همه دور، من باشم و من باشم و من باشم و من.....