2821
2789
عنوان

شیر شب

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 42 پست
چه خوب. واقعا هیچ وقت ازدواج نکن. راحت باش. به اهداف خودت برس. من با اینکه زود ازدواج نکردم و شوهرم ...

ای بابا هرکی غمی دارد کنج دلش

منم ارزوم بود ب عشقم برسم هرسختیم ب جون بخرم 

ولی داغ موند گوشه دلم و همین داغ نمیزار من زره ای پشرفت کنم فک نکن ادم از غمی مجرد بمونه میتونه پیشرفت کنه هرگز..

.

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
ای بابا هرکی غمی دارد کنج دلش منم ارزوم بود ب عشقم برسم هرسختیم ب جون بخرم  ولی داغ موند گوشه ...

خودتو و دیگرانو که نذاشتن به عشقت برسی ببخش و زندگیتو بکن. چون غصه خوردن نشان وفاداری نیس.سعی کن به لقیه آرزوهات برسی.تا همه اونایی که جلوتو گرفتن شرمنده بشن.

من اینجا تو نینی سایت زیاد غر میزنم

اما هیچ وقت نمیذارم کسانی که باهام دشمنی کردن و بین منو عشقم قرار گرفتن متوجه سختیای زندگیم بشن.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خودتو و دیگرانو که نذاشتن به عشقت برسی ببخش و زندگیتو بکن. چون غصه خوردن نشان وفاداری نیس.سعی کن به ...

عشقت همین شوهرته یا از دستش دادی؟

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
نه بابا.کی به عشقش میرسه؟ عشق اول واسه نرسیدنه عزیزم. هرکی هم گفت من رسیدم مطمئن باش یه یه عشقی داش ...

خیلیا دیدم رسیدن اونم چ راحت😔😔😔خیلی غصه ام‌میاد 

من هرچی تلاش کردم نشد بعد ۸ سال 

خیلیا دیدم رسیدن اونم چ راحت😔😔😔خیلی غصه ام‌میاد  من هرچی تلاش کردم نشد بعد ۸ سال

بشنو باور نکن

منم همینطور فکر میکردم 

یکی بود زندگیش آرزوم بود

بعد از حدود ۴ پنج سال کم کم فهمیدم اووووه چقد بدبختی داشته 

در حدی که من اصلا دیگه دلم نمیخواست جای اون باشم

وقتی یکی میگه منو فلانی عشق همیم و ازدواج کردیم به نظرت میاد راحت بگه اشتباه کردم؟

حتی شده با سیلی صورت خودشو سرخ میکنه و همیشه از خوشیاش تو اینستا و...میذاره.

من ادم رازداریم. خیلیا پیشم درد دل کردن. اصلا این چیزای به ظاهر قشنگو باور نکن. اصصصصلا

بشنو باور نکن منم همینطور فکر میکردم  یکی بود زندگیش آرزوم بود بعد از حدود ۴ پنج سال کم کم ف ...

چی بگم ولا میترسم خودم تا ابد تو حسرت صدای عشقمو کنارش بودن باشم 

همی الانش دلم پر میکشه واس دستاش ...ولی چ کنم دیگ هیچ وقت ندارمش

دندون های شیریش خراب میشن  سخت می افتن  بعد دندون های اصلی بد در میان  این ظلمو در ...

چقد این پیامت بهم آرامش داد

حس کردم با تمام فلاکتی که دارم میکشم راهم درسته

ولی کاش برا منم مث خیلیای دیگه اینقد سخت نبود

چقد این پیامت بهم آرامش داد حس کردم با تمام فلاکتی که دارم میکشم راهم درسته ولی کاش برا منم مث خیل ...

عزیزم 

مادر شدن سخته 

سلامت جسمی و روانی بچه ها به ما بستگی داره 

یکی از دوستام میگفت یه روز دخترم داشت با عروسکاش بازی میکرد 

با ارامش به عروسکش گفت اشکال نداره عزیزم ، تو هنوز خیلی کوچیکی برای اشتباه کردن ، غصه نخور 

گفت همونجا فهمیدم تمام ساییدن های اعصابم درست داره جواب میده و بچم اروم داره رشد میکنه 

ولی خب این وسط ما باید به خودمونم توجه کنیم 

مسیر پیشرفت برای خانم ها سخته ولی خب همونه که میگن بهشت زیر پای مادرانه 

صبوری کن صبوری 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
دندون های شیریش خراب میشن  سخت می افتن  بعد دندون های اصلی بد در میان  این ظلمو در ...

عزیزم من ب پسرم فیکس شبانه روز شیر دادم..دندونای شیریش دیرترین زمان ممکن افتاد الانم ک میره تو بیست سال خداروشکر ی دندون خراب هم نداره 

از سم بدتره. نخند. به روزگار بدبختی و فلاکت افتادم از رو همین دو کلمه

میدونم بچه بزرگ کردن چقد سخته.  به این خندیدم که منم با وجود دوتا بچه هنوز نمیدونستم شیر شب چیه تا اینجا شنیدم 😂😂😂در واقع خندم به خودم میاد.  پناهت به خدا واسه همینه میگن زیر پای مادر بهشت است.  صبور باش چشم رو هم بزاری بزرگ شده از پیشت میره سر خونه زندگی خودش ،اونوقته که یاد این روزا بیوفتی دلتنگش بشی 😍😍

2823
2791
2779
2792