2821
2789
عنوان

شیر شب

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 42 پست
خب کوچیکه چرا شیرش قطع کنی گناه داره خب قبل خواب با غذا شکمش سیر کن کمتر بیدار بشه

برا رشدش بردمش دکتر 

خیلی بردمش

همین چند وقت پیش هم دکتر گفت در طول روز هم نباید تا ۴ ۵ ساعت شیر خودت بهش بدی. دیگه شب که جای خود. فقط آب

قبل خواب هم غذا بهش میدم اما کم خوراکه. خییییلی کم خوراکه.

بیشتر هم چسبیده به شیر خودم.

برا رشدش بردمش دکتر  خیلی بردمش همین چند وقت پیش هم دکتر گفت در طول روز هم نباید تا ۴ ۵ ساعت ...

بچه ها بد غذا واقعا عذاب میدن دختر کوچیکم همینطور بود بذا بخوره وقتی خواستی از شیر بگیری هم اول شیر روزو قطع کن

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بچه ها بد غذا واقعا عذاب میدن دختر کوچیکم همینطور بود بذا بخوره وقتی خواستی از شیر بگیری هم اول شیر ...

واقعا دارم عذاب میکشم. هر دکتری هم بردم راه حل نمیدن. فقط میگن شیر شبو قط کن

خسته شدم به خدا

من ک مجردم 

نظری نمیتونم بدم

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
دیگه چقد تلاش کنم دوتا لقمه غذا بخوره؟ وقتی نمیخوره چیکار کنم؟ قبل خواب غذای جامد بهش میدم که سیر ...

عزیزم بچه ی شما بد غذا و بی اشتهاس پس 

باید ببرینش پیش تخصص اطفال 

مولتی ویتامین بدن که گشنش بشه غذا رو بخوره 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
دختر من ۱۵ ماهس ولی من شیر شب هم میدم ولی باز گریه میکنه و نمیخواب

دندون های شیریش خراب میشن 

سخت می افتن 

بعد دندون های اصلی بد در میان 

این ظلمو در حقش نکن

دندون های شیریش خراب میشن  سخت می افتن  بعد دندون های اصلی بد در میان  این ظلمو در ...

پس چیکار کنم میخوره خب ندم گریه میمنه بیش از حد

🤍تو بهار ۱۴۰۱ هستیم🌱 .زندگی داره بهم سخت میگذره🥲 به اُمید روزی که برم خونه خودم .... 🥺 من به اُمید اون روز دارم این روزای سخت و میگذرونم❤️‍🩹 برای خونه دار شدنم و یه زندگی راحت لطفا صلوات بفرستید😘
پس چیکار کنم میخوره خب ندم گریه میمنه بیش از حد

باید از شیر شب شش ماهگی بگیری یا وقتی که وزنش دو برابر وزن تولدش شد 

شب قبل از خوابیدنش حریره بادوم بهش بده یا فرنی 

بعد برای از شیر گرفتنش شبا وقتی گریه میکنه اگه شیر خشک میخوره هر شب مقدارشو کم کن ه شیر مادر تایمشو کم کن 

باید گریه هاشو تحمل کرد ولی بهترین کار کامل سیر شدن در طول روزه 

شب بیداری برای سلامتشم ضرر داره 

الان باید پنج شش ساعت پشت سر هم بخوابه یه بیدار شه یه شیر بخوره بازبخوابه چهار پنج ساعت

باید از شیر شب شش ماهگی بگیری یا وقتی که وزنش دو برابر وزن تولدش شد  شب قبل از خوابیدنش حریره ...

دختر من از اول خواب درست درمون نداشت 

شبا سه چهار دفعه پامیشه یکم میخوره میخواب

یا دیشب تا ۶ بیدار بود نمیدونستم چشه الان از بی خوابی خودم هلاکم

🤍تو بهار ۱۴۰۱ هستیم🌱 .زندگی داره بهم سخت میگذره🥲 به اُمید روزی که برم خونه خودم .... 🥺 من به اُمید اون روز دارم این روزای سخت و میگذرونم❤️‍🩹 برای خونه دار شدنم و یه زندگی راحت لطفا صلوات بفرستید😘
عزیزم بچه ی شما بد غذا و بی اشتهاس پس  باید ببرینش پیش تخصص اطفال  مولتی ویتامین بد ...

نزدیک ۱۰ تا متخصص اطفال بردم

از ۴ ماهگی مولتی ویتامین و دوره های فاصله دار زینک بهش دادن الانم سانستول بهش دادن. سانستول که اینقد خوشمرس رو با هزاااار ترفنند بهش میدم.بدش میاد.یکم اشتهاش بهتر شده اما بازم خیییلی کم میخوره

من ک مجردم  نظری نمیتونم بدم

چه خوب. واقعا هیچ وقت ازدواج نکن. راحت باش. به اهداف خودت برس. من با اینکه زود ازدواج نکردم و شوهرم هم آدم خوبیه اما اگه برگردم هرگز به ازدواج فکر نمیکنم. ازدواج جلو پیشرفت ادمو تو زندگی میگیره

دختر من ۱۵ ماهس ولی من شیر شب هم میدم ولی باز گریه میکنه و نمیخواب

چقد سخته واقعا

اصلا نمیفهمم چشهنزدیکای پریودیم هم ک میشه دیگه اصصصصلا حوصله ندارم

اوایل دوس داشتم تا دوسال کامل لهش شیر بدم. الان میگم کاش از اول شیر خشکی بود. 

2823
2791
2779
2792