2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تربیت معلم

پزشکی

پرستاری 

مامایی

هوشبری

اتاق عمل

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

پزشکی و پیراپزشکی

پزشکی که اصلا،حالا جدا از بحث قبول شدن یا نشدن، من الان ۲۶ سالمه از لحاظ سنی نمیتونم برم تازه مثلا تو خوشبینانه ترین حالت ۲۷ سالکی وارد دانشگاه میشم و تو سن ۳۴ سالگی میشم یه دکتر عمومی.

پزشکی که اصلا،حالا جدا از بحث قبول شدن یا نشدن، من الان ۲۶ سالمه از لحاظ سنی نمیتونم برم تازه مثلا ت ...

به سنت اهمیت نده من میشناسم کسی که حدودا ۴۸ سالگی کنکور داده پزشکی قبول شده .یا مورد داشتیم ۳۵ سالگی پزشکی اورده .اگه توانایی داری برو پزشکی به سنتم اهمیت نده

Amor mio arash♥️♥️♥️ مامان آیلین و آیدین

[QUOTE=244475201]خوب مگه چیه؟تازه اول جوونی[/QUOTنه بابا ۳۴ سال دیگه جوون جوون به حساب نمیای .دلم میخواد یه رشته برم که زود بازده تر باشه.تازه تو دنیا حالا دیگه دکتر عمومی به لحاظ شغلی به درد نمیخوره .خود ما مریض که میشیم ترجیح میدیم بریم پیش یه متخصص تا دکتر عمومی 

تربیت معلم پزشکی پرستاری  مامایی هوشبری اتاق عمل

خودم که عاشق پرستاری ام .عمه خودم پرستاره به خدا همیشه پول داره هر چی بچه هاش بخواند به راحتی براشون میخره.فقط ماهی ۴ تومن قسط وام میده.شغل خیلی خوشگلی هم هست .پسر عمو بابام دکتر عمومیه یه بار به بابام میگفت زیاد مریض ندارم تو بیمارستان و کلینیکام منو نمی‌گیرند برم سر کار  میگن خودمون دکتر داریم.تازه الان تو اجاره خونشم مونده داره جمع میکنه بیاد طبقه بالا مامانش اینا بشینه تخصصم تا حالا فبول نشده میگه اگه قبولم بشم شهر پر متخصص معروفه هیشکی مطب من نمیاد.

خودم که عاشق پرستاری ام .عمه خودم پرستاره به خدا همیشه پول داره هر چی بچه هاش بخواند به راحتی براشون ...

بیچاره اینقدر زحمت بکشی پزشکی بخونی بعد اینطوربشه

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱