2777
2789
عنوان

خیلی لاغرم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 41 پست
من خودم لاغری زیاد رو دوس ندارم احساس ضعف میکنم این چیزای تو ظاهر کم ارزش اتفاقا تو اعتماد بنفس ما ا ...

دقیقا با خودم میگم اگه یکم پر تر بشم لباسا بیشتر بهم میاد کلا خیلی با خودم کلنجار میرم واقعا فقط راهکارشو بلد نیستم که بدون عوارضش باشه حدقل پنج کیلویی اضافه کنم بشم ۶۰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون عزیزم . دهن مردم هرچن بسته نمیشه ولی باعث میشه توم کم کم به این موضوع فکر کنی تا واقعا باور کن ...

اره درکت میکنم، ادمای حسود اعتماد به نفس ادمو نابود میکنن.تنها راه بی توجهیه 

هیچوقت سعی نکن به خاطر اونا خودتو تغییر بدی

هروقت بهت گفتن لاغری بگو خودم که راضیم از هیکلم

عزیزم‌میگن جوانه گندم با ماست خیلی خوبه من قبلاداستفاده کردم تا نصفه  یکم دیر شاید نتیجه بگیریی ...

وااای من اصلا نمیتونم  بخورم 

ی بار گرفتم هیچ جوره نتونستم بخورم حالم بهم میخورد ازطعمش 

بسته کاملشو انداختم دور

تا خدا هست پریشان نشود خاطر من💛
وااای من اصلا نمیتونم  بخورم  ی بار گرفتم هیچ جوره نتونستم بخورم حالم بهم میخورد ازطعمش&n ...

اره  دیگه ارده یکم حال بهم زنه قبول دارم ولی خب طبیعیه ولی میتونی قرصم استفاده کنی که عوارض کمتر داشته باشه اشتهایی باشه

دقیقا با خودم میگم اگه یکم پر تر بشم لباسا بیشتر بهم میاد کلا خیلی با خودم کلنجار میرم واقعا فقط راه ...

عزیزم جوانه گندم رو امتحان کن و صبح ها کره بادام زمینی بخور شبا هم دو قاشق کره بادوم زمینی و ارده رو با بستنی قاطی کن بخور هم خوشمزه اس هم مقوی کالری بالایی هم داره...زیاد به خودت فشار نیار کم کم غذا و میان وعده هات رو بیشتر کن وزن بگیری..به زمانش توجه نکن کم کم وزن اضافه کنی بدون دارو و این چیزا خیلی بهتره

چیزایی ک دوس داری بهت لذت میده همونارو بخور...مثلا بستی و کره ک گفتم نیاز به اشتها نداری اونو میتونی راحت بخوری قرار نیس یه دیس برنج بخوری به خودت فشار بیاری تنقلات و غذاهایی ک دوس داری اونارو بخور...من خودم بعضی چیزارو بخورم حالم بد میشه مثلا تخم مرغ و سیب زمینی آبپز درسته چاق کننده اس ولی نمیشه زیاد خورد

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2     @نی_نی_یار_شبانه     @نی_نی_یار_شب     ...

من سهمیه حذف تاپیک ندارم عزریم

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar