2777
2789
عنوان

خیلی لاغرم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 41 پست
صورتم خیلی پره اما بدنم اینجوریی‌نیست نمیدونم والا اعتماد به نفسمو از دست دادم☹️

به حرفای بقیه توجه نکن عزیزم ولی اگه دو سه کیلو دیگه چاق بشی خوبه

تا خدا هست پریشان نشود خاطر من💛

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا 49اومدم ولی مامانم مریض شد کم کردم باز

عزیزم‌میگن جوانه گندم با ماست خیلی خوبه من قبلاداستفاده کردم تا نصفه  یکم دیر شاید نتیجه بگیریی ولی بدون بازگشته عوضش کم هزینه هم هست

ای بابا بنظر من ک خیلیم خوبی اونا ک میگن خودشون چاقن؟ حسودی میکنن بهت

ممنون عزیزم . دهن مردم هرچن بسته نمیشه ولی باعث میشه توم کم کم به این موضوع فکر کنی تا واقعا باور کنی و برات یه مشکل بشه🌼

منم از لاغریم رنج میبرم حتی نمیرم وزن کنم خودمو ببینم چندم 😢

عزیزم خب ویتامین زیاد بخور سیب زمینی چیزایی که کالری زیاد دارن جوانه گندم با ماست  یا اگه خواستی از قرصی که عوارضش کمتر باشه استفاده کن

شاید از نظر یه نفر اندامت خوب باشه چون طرف لاغر دوس داره...یا یه نفر بگه لاغری چاق بشی بهتر میشی..خلاصه باید ببینی خودت چی میخوای و برای رسیدن به اون تلاش کنی اگه فک میکنی چاق شی بهتر میشی تلاش کن دو سه کیلو اضافه کنی اعتماد به نفست هم بره بالا

من خودم لاغری زیاد رو دوس ندارم احساس ضعف میکنم این چیزای تو ظاهر کم ارزش اتفاقا تو اعتماد بنفس ما اثر داره...من خودم یکم چاق میشم احساس بهتری نسبت به خودم دارم چون خوشتیپ تر میشم لباس بهتر تو تنم میشینه..خب همه اینا تاثیر داره