2777
2789
عنوان

عفونت ریه

1321 بازدید | 7 پست

عفونت ریه شدید باعث میشه هوشیاری بیاد پایین

😔😔😔

وای خدا به این دکترا انصاف بده یه حرف درست نمیزنن

برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭                    خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اگه عفونت شدید باشه اکسیژن خون میاد پایین

و اگه اکسیژن خیلی بیاد پایین و براش کپسول اکسیژن نزنن و اقدام دارویی موثر نباشه ساکشن خوب انجام نشه .... 

ممکنه هوشیاری بیاد پایین

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

وارد خون شده بود عفونت 

امروز گفتن که عفونت خونش رفع شده...آب ریه اش کم شده

برای تنفسش تراک گذاشتن گلوش 

چرا هوشیاریش نمیاد بالا😔

برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭                    خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰
سلام بیمارتون خوب شد؟

سلام نه ...بابام رفت ۱۱ مرداد ماه ۱۴۰۱