2789
عنوان

قانون ۳۶۹

133 بازدید | 12 پست

کی استفاده کرده و نتیجه گرفته

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قانون جذب هستش 9 شب خاسته ات رو باید بنویسی. 3 بار به زمان حال مینویسی : مثلا اگه خونه ویلایی میخای بگو از اینکه خونه ویلایی دارم لذت میبرم بعد زیر اون 3 بار، 6 بار از خدا تشکر میکنی میگی خدایا ممنونم سپاس گزارم یا هرجور راحتی بعد 9 بار عدد 369 مینویسی زیرش و کاغذ تا میکنی زیر بالشت میذاری تا 9 شب اینکار میکنی تا نتیجه بگیری 

تو یکی از تاپیکا یکی میگفت ازش نتیجه گرفته

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من از قانون جذب معحزه ها دیدم.پارسال با چند نفر گروهی شکرگذاری و قانون جذب کار میکردیم همه ما یه معجزه هایی دیدیم.یکی رفت سرکار.یکی ازدواج کرد.یکی با همسرش رابطه اش خوب شد و.....الانم دوباره میخوام بصورت گروهی شروع کنم گروه تو روبیکاست از اینکه یکی به وسیله من به خواسته اش برسه خوشحال میشم اگر روبیکا ندارید همینجا بپرسید جواب تونو میدم(هدف من کمک رسانی به آدماست نه چیز دیگری🥰) اگر تو گروه نشد بیاین عضو چنل شید تا پی وی تون لینک و بفرستم@shokrgozari90❤️❤️❤️❤️https://rubika.ir/joing/BACDEBGDI0UBGIEAFPARYVEIDVUHYDSX

اعدد ۳ و ۶ و ۹ اعداد قدرتمندی هستند.اما تا حالا از قانونشون چیزی نشنیدم.میشه بگی چطوریه؟

میشه بزنی گوگل توضیحاش زیاده

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
قانون جذب هستش 9 شب خاسته ات رو باید بنویسی. 3 بار به زمان حال مینویسی : مثلا اگه خونه ویلایی میخای ...

واسه چه چیزی نتیجه گرفته

اعدد ۳ و ۶ و ۹ اعداد قدرتمندی هستند.اما تا حالا از قانونشون چیزی نشنیدم.میشه بگی چطوریه؟

برا چی قدرتمند هستند؟

واسه چه چیزی نتیجه گرفته

نمیدونم

من دیدم نتیجه گرفته متن شو کپی کردم

من خودمم به قانون جذب ایمان دارم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من از قانون جذب معحزه ها دیدم.پارسال با چند نفر گروهی شکرگذاری و قانون جذب کار میکردیم همه ما یه معجزه هایی دیدیم.یکی رفت سرکار.یکی ازدواج کرد.یکی با همسرش رابطه اش خوب شد و.....الانم دوباره میخوام بصورت گروهی شروع کنم گروه تو روبیکاست از اینکه یکی به وسیله من به خواسته اش برسه خوشحال میشم اگر روبیکا ندارید همینجا بپرسید جواب تونو میدم(هدف من کمک رسانی به آدماست نه چیز دیگری🥰) اگر تو گروه نشد بیاین عضو چنل شید تا پی وی تون لینک و بفرستم@shokrgozari90❤️❤️❤️❤️https://rubika.ir/joing/BACDEBGDI0UBGIEAFPARYVEIDVUHYDSX

نمیدونم من دیدم نتیجه گرفته متن شو کپی کردم من خودمم به قانون جذب ایمان دارم

از چ روش هاییش نتیجه گرفتی

برا چی قدرتمند هستند؟

این سه عدد،اعداد موردعلاقه ی فیزیکدان بزرگ نیکولا تسلا هستند اون معتقد بود این سه عدد علاوه بر اینکه در دنیای ریاضیات باهم روابط شگفت انگیزی دارند ،با زندگی روزمره انسانها هم مرتبط هستند

از چ روش هاییش نتیجه گرفتی

از اونیکه آرزوهاتو نقاشی میکنی

ولی باید باورت قوی باشه

که من یخورده مشکل دارم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40