سلام خانوما لطفا بیاید من دیروز کیت گذاشتم کم رنگ بود امروز پررنگ تر شد میخوام اقدام کنم برای پسر الان زیر دلم تیرمیکشه ودرد دارم ولی کیت کم رنگ ترشد کی باید اقدام کنم امروز ۱۱پری بود
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
ببخشید امروز کیتم ۲خط پررنگ انداخت اماشب کم رنگ ترشد ولی درد وتیرکشیدن زیرشکم دارم فردا باید سونو بدم اگه فولیکول داشته باشم اگه تخمک ازاد شده باشه نشون میده
ببخشید امروز کیتم ۲خط پررنگ انداخت اماشب کم رنگ ترشد ولی درد وتیرکشیدن زیرشکم دارم فردا باید سونو بد ...
ببین من ۷ماه اقدام بودم هیچوقت سر تخمک گذاری اقدام نکردم ولی سری اخری سرتخمک گذاریم بود فک کنم روز۱۶پریودم بود یکی دوروز اینور اونورتر.که گرفت و الان ۷ هفتمه