2777
2789
عنوان

میشه بیاین

371 بازدید | 34 پست

سلام..

امروز یک دفعه رفتم سراغ گوشی دختر ( ۱۲ سالشه) 

رمزشو نمیدونستم بهش گفتم بیا رمزتو بزن صورتش عین گچ شد گفت برای چی گفتم کار دارم بزن 

گفت نمیزنم 

هیچی دیگه گفتم به بابات بگم رمزو نمیزنی گریه کرد گفتم عزیزم طلا که پاکه چه منتش به خاکه 

اومد رمزو زد شروع کرد به گریه کردن 

رفتم تو واتساپش دیدم یک شماره ناشناس بهش پیام داده

پیام هارو پاکه دوتا پیام های پسره مونده

گفتم این کیه گفت نمیدونم گفتم یعنی چی نمیدونی این کیه 

من لولو نیستم نمیدونم چرا ترسید:|

ولی خب دیگه گوشیو ازش گرفتم امروز صب دیدم بعله یاروعه ۳۰ تا پیم داده رها رها میکنه اسم دخترم رستاس نمیدونم چرا گفته رها 

گفتم تو چند سالته گفت ۲۶!!!! 

گفتم خجالت نمیکشی با دختر ۱۲ ساله حرف میزنی گفت خانوم بخدا به من گفته ۲۰ سالشه انقد بی غیرت نیستم با دختر ۱۲ ساله باشم بهم گف دخترتون بهم گفته استاد سنتور!! استاد ژیمناسیتیکه!!

منم حالم بد شد سریع پسره رو بلاک کردم دعواش کردم گفتم خجالت نمیکشی فلان....

چکار کنم باهاش؟ 

اکانت دست دو مهربون❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای💔 به نظرم تو این سن نباید به گوشی و اینترنت راحت دسترسی داشته باشن… الانم سرزنشش نکنید… نصیحتش کنید راه و چاهو نشونش بدید و تلاش کنید که بفهمید چرا اینهمه دروغ گفته؟؟

عـشقِ تـو مـا رو تو خـودش غـرق مـیـکـنـهـ❤       آخـه آقــا جـنـسِ غـمـت فـرق مـیـکـنـهـ🖤 تاریخ انقضای تمام غم های عالم ... لحظه‌ی ظهور توست! یـا‌مهـدي♡  «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگویند‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو...💛
وای💔 به نظرم تو این سن نباید به گوشی و اینترنت راحت دسترسی داشته باشن… الانم سرزنشش نکنید… نصیحتش ک ...

قبلا هم خطا کرده بود با یک پسر ۲۳ ساله دوست شده بود میگف من ۱۹ سالمه! 

گوشیو یک هفته گرفتم ازش گفت مامانم بخدا دیگه اینکارارو نمیکنم دوباره اینکارو کرد ۱۲ ساله چی میفهمه از اینجور چیزا😔💔

اکانت دست دو مهربون❤️

قبلا هم خطا کرده بود با یک پسر ۲۳ ساله دوست شده بود میگف من ۱۹ سالمه!  گوشیو یک هفته گرفتم ازش ...

دیگه نباید گوشیو در اختیارش بذارید. هنوز بلد نیست چطوری باید ازش استفاده کنه و تو فاز چیزایی رفته ک نباید بره نه تنها الان چون سنش کمه بلکه هیچوقت اینجور رابطه‌ها آخر و عاقبت درستی نداره

عـشقِ تـو مـا رو تو خـودش غـرق مـیـکـنـهـ❤       آخـه آقــا جـنـسِ غـمـت فـرق مـیـکـنـهـ🖤 تاریخ انقضای تمام غم های عالم ... لحظه‌ی ظهور توست! یـا‌مهـدي♡  «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگویند‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو...💛
دیگه گوشیو نمیدم بهش😔

یه مدتی ازش بگیرش بترسونش بگو به بابات میگم ببین نتیجه میگیری بعدگوشی بهش چون اگه ازش بگیری عقده ایی میشه ولی اگه بهش دادی مرتب چکش کن که نتونه کاری بکنه

درگیر کسی شدیم که درگیری هرکسی شد جزما...🙃
استارتر تو این سن نباید گوشی بهش بدی اگه خدای نکرده یه پسری گولش بزنه چی واقعا تو این سن محدودیت واج ...

دوبار خطا کرد بار اول خیلی مهربون بهش توضیح دادم ....

بار دوم دعواش کردم با مهربونی نمیشه گفت بهش 

دیگه گوشیو نمیدم بهش

اکانت دست دو مهربون❤️

استارتر لطفا گوشی رو فقط برای تلفن زدن به خودتون وقتی مثلا خونه نیست بهش بده استفاده و برنامه های دیگه رو پاک کن کاملا براش و اجازه نده استفاده کنه 

خدایی نکرده توی این چت ها حرفی میشنوه که بزرگتر از سنشه یا بازم خدایی نکرده ممکنه گول بخوره صدمه ببینه

خیلی مراقبش باش

درخواست دوستی قبول نمیکنم.

یه مدتی ازش بگیرش بترسونش بگو به بابات میگم ببین نتیجه میگیری بعدگوشی بهش چون اگه ازش بگیری عقده ایی ...

گقتم به بابات میگم گف نه نگو مامان 

دیگه حالا ی یک ماه بگیرم هرروزم چک میکنم گوشیشو

اکانت دست دو مهربون❤️

وایی خطرناکه دخترت ببین من اصلا قصاوتش نمیکنم اون هنوز بچس پاکه ولی ببین برای جلب توجه جنس مخالف چ ...

نه انقد منو پدرش بهش محبت میکنیم

اکانت دست دو مهربون❤️

استارتر لطفا گوشی رو فقط برای تلفن زدن به خودتون وقتی مثلا خونه نیست بهش بده استفاده و برنامه های دی ...

چی میگی خواهررر اون موقع بهم گفت مامان سک*س چیه دنیا رو سرم خراب شد😔 دختر ۱۲ ساله و اینکارا

اکانت دست دو مهربون❤️