2777
2789
عنوان

اینجور جاها میرم گریه ام میگیره..عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1552 بازدید | 51 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین من چندساله تاپیک هاتو میخونم من بجات خسته شدم خواهرانه بهت میگم جمع کن چمدونتو برو بمون خونه پدرشوهرت تا تکلیفت مشخص بشه یا زندگی میکنی یا طلاق میگیری راحت میشی،،،اونجا شاید چیزی دستگیره بشه

منم شوهرم رفته قهر موعد خونم تموم شده بود  ب املاکی گفتم شوهرم واس کارش رفته شهرستان میاد .کثافت خودش و صاحبخونه متاهل برام نقشه کشیده بودن کار خدا قبل رفتن تابلو شد فهمیدم ولی چندمیلیون ضرر کردم چون من فسخ قرارداد کردم علنی ب مامانم گفتن ما فک کردیم دخترت مطلقه است

کجا برم ، نه خونه نه جایی ، خودشم نمیخواد دوست دارم خودش بخواد  وقتی اون نمیخواد ، برام دلچسب ...

تا کی میخای بلاتکلیف بمونی؟ولی اینک فک کنی طلاق بگیری تنها نمیمونی نیست بلافاصله شوهر خوب ک نمیاد الان اکثر مردا مشکل دارن .همه میخان یا سواستفاده جن‌سی یا مالی کنن.

سعی کن خجالت نکشی و مغرور و محکم باشی.چنتا دوست خانم  پیداکن اینجور وقتا باهم برین.

خواهر غصه نخور زندگی هر کس یه سختی هایی داره... باید تحمل کنیم... شوهر منم شب 9 و 10 از سرکار میاد م ...

شوهرمنم بنده خدا ۱۰شب میادصبح زودمیره گاهی هم نیمه شب میره 

یا رب نظر توبر نگردد

منم بخاطر مسائل مالی یه دوسه ماهی میشه که شوهرم رفته یه شهر دیگه کار کنه و هرماه چهارپنج روزه میاد ولی ما رابطمون گرمه خداروشکر ولی خب یه سری مشکلات رو دارم تحمل میکنم بخاطر دوری و اینا

کاربر سال 98هستم
تهرانم  نمیبره ، بهانه میاره

خیلی تواین شرایط زندگی کردن,شما تاالان جوونی باید زندگی کنی و لذت ببری چند سال دیگه کلا شوق و میل و علاقه ت کم میشه فایده ای نداره!!!بگو تاالان تونستم ازالان ب بعدنمیتونم یه تحول اساسی تو زندگیتون ایجاد کنید برید شهرستان....ببخشیدا ولی انقد بدم میاداز مردایی ک فقط پول و میبینن 😒آدم تازنده ست باید زندگی کنه

2790
2778
2791
2779
2792