2777
2789
عنوان

من شر الشیاطین خلاص شدم

681 بازدید | 51 پست

بچه هارو خوابوندم همسرمم که خوابه خونه غرق در سکوووووت 

دیگه کسی نیس تا صبح بگه مامان اب میخوام مامان گشنمه مامان دسشویی دارم مامان کارتون و عوض کن مامان این یعنی چی اون یعنی چی مامان حوصله م سر مامان مامان مامان مامان در همین حین هم صدای غر یک نوزاد و بی وقفه تصوز کنید

ولیییییی خدارو شکر بابت این دردسرهای شیرینه فرشته ها

تورو سننه قربونت برم!!!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ووروجکام تا بیدارن حوصلشون ندارم

ولی همی ک میخوابن عذاب وجدان‌میگیرم ک‌چرا باهاشون درست حرف نزدم

شاه نشین قلبم👑 چراغ خانه ی دلم🧿 دلم لحظه ای نیست ک هوایت نکند                                        ولی حیف صدحیف ک سرنوشت من و تو میانش هزاران دریا و اقیانوس فاصله هست                         ای شاه قلبم دردانه ی من نکند دلت از دل من کنده شود ک آن روز ینی یاس من                                                                                                     خداوندا ای بخشنده بخشایشگر ای خدای بزرگ جیگرگوشه هام رو به تو سپردم هر جا هستن از بلا دور باشن الهی یا رب تو خودت مواظب عزیزای دلم باش عاقبتشون رو خیر کن و دلشون همیشه شاد  
منم ووروجکام تا بیدارن حوصلشون ندارم ولی همی ک میخوابن عذاب وجدان‌میگیرم ک‌چرا باهاشون درست حرف نزد ...

اخ اخ انقد بدم میاد از این حس لعنتی یه شبم لز یاد ادم نمیره

تورو سننه قربونت برم!!!!

چه خوب من دخترمو همسرم دارن باهم بازی میکنن و هر نیم ساعت یکبار دعواشون میشه مرد گنده با بچه دو ساله دعواشون میشه دلم میخواد بزنم لت و پارش کنم 🤐😑

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

و مایی ک خونمون انگار سر شبه تازه 😐😂

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
2790
2778
2791
2779
2792