2777
2789
عنوان

من خیلی خجالتیم

211 بازدید | 16 پست

سلام دوستان . من خیلی اجتماعی نیستم. کرونا که اومد بدتر هم شد. الان تو کلاس زبان شرکت کردم . جلسات زیادی رفتم ولی دوستی پیدا نکردم دوست دارم دوست پیدا کنم اونجا. ولی چون خیلی خجالتیم نمیتونم .حتی خود اونا هم میدونن که کم حرفم .این باعث میشه اعتماد به نفسم کم بشه. میشه پیشنهاد بدید چجوری اونجا دوست پیدا کنم؟ 

تعداد رای : 4
نظرسنجی
چجوری سر صحبتو باز کنم؟
2
50%
چگونه دوست پیدا کنم؟
2
50%

نظرسنجیت رو درک نکردم 😶

🤍🦋تو سه بار در طول زندگیت عاشق میشی اولین عشق، عشق نوجوانی اولین عشقیه که واست اتفاق می افته تو دورانی که کم سن و سالی،این عشق واست یه افسانه ی احساس میشه، دومین عشق، عشق سخت، این همون عشقیه که به شدت عاشق طرفی و به شدت هم بهت آسیب میزنه، این عشق پر از اتفاقات سمی و دراماست،به هم زدن باهاش سخته ولی؛ این دقیقا همونیه که تو رو می سازه، تو رو خودت تمرکز میکنی، بعدش، میفهمی که چی می خوای و چی نمی خوای... اما سومین عشق، عشق واقعی، وقتی که انتظارشو نداری میاد، بی سر و صدا، میاد و کنارت میشینه، آغوش گرمشو بهت هدیه میده، بدون اینکه حتی متوجه اش باشی، یهو به خودت میای میبینی داری بهش اهمیت میدی، بدون اینکه حتی سعی کنی، اینجاست که توی اون آدم گم میشی، عاشق ذره ذره ی سلول هاش میشی، همیشه هم راحت نیست، ولی مهم اینه که با تموم وجود می خوای که تا ابد کنارش باشی🤍🥰      ✳️✴️❇️  شما تو کدوم مرحله اید؟ 😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همیشه از کسی ک خوشم میاد میرم سمتش وشروع میکنم ب صحبت کردن باهاش بعدش اگ اوکی شد از نظرم رابطمو ص ...

چجوری سر صحبتو باهاش باز کنم؟ چی بگم برا بار اول؟ 

سعی کن اظهار تظر کنی توجمع ،تواول شروع به صحبت کن وتومهمونیا حتما شرکت نکن ونشین توخونه وسعی کن به کسی که ازش خوشت میادو ودوست داری باهاش دوست بشی سرحرفو بازکنی وشماره بدی وشماره بکیری ،،باهاش تماس بگیری وقرار بیرون رفتن مثلا برای گردش یا خرید بزاری 

لبخند به همه قشنگی ها ارامش میاره 
میدونم ولی اینو نمیدونم چجوری اعتماد بنفس داشته باشم😭 

ب روز باش لباسای مد روز بپوش ب خودت چهرت برس 

سوادت رو ببر بالا زیاد مطالعه کن

پول در بیار 

اینا اعتماد بنفستو میبره بالا

•🦋•   
 چجوری سر صحبتو باهاش باز کنم؟ چی بگم برا بار اول؟

اکه همسن خودت راجب به درساتون یا کلاس کنکور یا راجب به فیلمی که دیدی خیلی قشنگ بوده یا راجب ابوهوا یا درمورد چیزی که پوشیده وبنظرت قشنگه و....

لبخند به همه قشنگی ها ارامش میاره