2777
2789
عنوان

بهشتو جهنم

100 بازدید | 12 پست

منی ک به بهشتو جهنم اعتقادی ندارم 

خیلی واسم سواله کسی که دست ب خودکشی میزنه تهش چی منتظرشه 

همش ک گفتن جهنمو نمیدونم همچین چیزایی 

حس میکنم هرچی که تا الان شنیدم دروغ بوده :) 

کسی که دیگ نمیتونه ادامه بده چرا گناهه :) 

خستم :))

چرا فکر میکنی با خودکشی حل میشه روحت که از بین نمیره فقط جسمته تمام اون درد و غم ها باهات میمونه همیشه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

چرا فکر میکنی با خودکشی حل میشه روحت که از بین نمیره فقط جسمته تمام اون درد و غم ها باهات میمونه همی ...

اگه روح قراره دردو غما باهاش بمونه ک چ زود تموم شی یا دیر باهاته دردو غما 

حس میکنم ذهنم دیگ نمیتونه چیزیو کنترل کنه نمیتونم دیگ راجب چیزی فکر کنم :(

ما مسلمون هستیم

کتابمون قرآنه

توی قرآن به هر چی اشاره شده باشه باید باور کنیم چه راست چه دروغ

متاسفانه این روزا خیییییلی دارم میبینم که بی دین و ایمانی داره رواج پیدا میکنه و این فاجعست

همه ی کشورا از دین خودشون تبعیت میکنن و پایبندش هستن اما دین اسلام کامله و مسلما دینی که کامل باشه راسته

کسایی هم که خودکشی میکنن چون دارن تو کار خدا دست میبرن میرن دوزخ تا وقتی که قیامت بشه اونجا میمونن

گرفتن جون خودمون یا جون دیگری گناه کبیره هست فقط خدا میتونه تصمیم بگیره کی بمیریم

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

اگه روح قراره دردو غما باهاش بمونه ک چ زود تموم شی یا دیر باهاته دردو غما  حس میکنم ذهنم دیگ ن ...

نه میتونی تو ایم دنیا به مرور غم ها رو از بین ببری ولی اونجا دیگه راهی نیست هر فرصتی هست برای اینجاست بعدم نظم کائنات بهم میریزه با اینکار به خاطر همین بیشتر عذاب میکشی تو الان فکر میکنی مشکلت خیلی گنده لست باور کن چند سال دیگه حتی یادت نمیاد من خودم مشکلاتی که ده سال پیش براش یه هفته گریه کردم الان یادم نمیاد برای چی بود چرا گریه میکردم ببین صبر آدم رو رشد میده مشکلات قویت میکنه قرار نیست با مشکلی سریع خودکشی کنیم همه آدما مشکلاتی تو زندگی شون داشتن که اون موقع فکر میکردن دیگه نمیتونن ادامه بدن اما ادامه دادن و تمام شد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ما مسلمون هستیم کتابمون قرآنه توی قرآن به هر چی اشاره شده باشه باید باور کنیم چه راست چه دروغ متا ...

میدونی من قران نمیخونم 

نخوندم تاحالا 

فقط تو مدرسه میخوندیم که اونم نمیفهمیدیم چی میخونیم! 

به چیزیم اعتقاد ندارم  

نمیشه هیچیو تحمل کرد از ی طرفم واسم سواله بعد خودکشی چی انتظارته 

اصلا دوزخ واقعیه یا نه 

شاید جای دیگه ای باشه 

اصلا چ معلوم این حرفا راسته یا نه 

:)

خدا بخشندست 😂

خدا بخشنده است ولی آسیب رو خودت به خودت میزنی نه خدا عین مادری که صبح تا شب به بچه اش میگه دست به چاقو نزن دستت میبره تا مدت ها میسوزه و درد میکشی بچه اینکارو بکنه نمیگن مادرش ظالم بود اینکار رو کرد خود اون بچه انجام داده 

نه میتونی تو ایم دنیا به مرور غم ها رو از بین ببری ولی اونجا دیگه راهی نیست هر فرصتی هست برای اینجاس ...

اخه میدونی چیه :) 

من دقیقا یادمه 

وقتی ۱۲ سالم بود شایدم کمتر عروسی داییم نزدیک بود 

اون موقه تو اتاقم مینشستم گریه میکردم یادم نمیاد واسه چی فقط چیزی ک یادمه اینه ک مامانم اذیتم میکرد 

میگفتم بزا عروسی دایی تموم شه خودتو خلاص کن :) 

پشت بوم وقتایی ک تنها بودم میرفتم نمیترسیدم فقط بهم میگفتن خودکشی کنی میبرن میسوزوننت اینا یادمه فقط 

الان میگم بزار میگذره این روزام تموم میشه ولی حس هایی ک باهام میمونن اذیتم میکنن :) 

مشکلاتم حس میکنم تموم نمیشن 

همشون از همون بچگیمه که ادامشه  :)

اخه میدونی چیه :)  من دقیقا یادمه  وقتی ۱۲ سالم بود شایدم کمتر عروسی داییم نزدیک بود&nbs ...

میدونی چیه به نظر من به خاطر این آرامش نداری و مشکلاتت تموم نمیشه که از خدا دور شدی یکم خدا رو بشناسی نه تنها ازش نمیترسی بلکه کلی آرامش میگیری باورت میشه من از بچگی خدا رو بهترین دوستم میدونستم تا همین الان همیشه باهاش درد و دل کردم آروم شدم اگر نماز رو شروع کنی یا سعی کنی باهاش حرف بزنی و درد و دل کنی به نظرم خیلی آروم میشی یه کاغذ بردار براش نامه بنویس حرف بزن 

میدونی چیه به نظر من به خاطر این آرامش نداری و مشکلاتت تموم نمیشه که از خدا دور شدی یکم خدا رو بشناس ...

خدارو بهترین رفیق خودم میدونم ولی روحم حس میکنم اسیب دیده 🙃🙃

خدارو بهترین رفیق خودم میدونم ولی روحم حس میکنم اسیب دیده 🙃🙃

روح آسیب دیده با خود کشی درست نمیشه درسته بعد گذر زمان شاید خوب نشه ولی کمرنگ میشه