2777
2789
عنوان

شوهر دروغگو

275 بازدید | 11 پست

ی کارت برای خرج ها خودم و دخترم دستم  حساب ب اسمم پیامک برا شماره شوهرم 

دیروز رفتم دکتر بعدش داروخونه  دیدم گف عدم موجودی 

منم پیام دادم شوهرم گفتم ابروم بردی مجبور شدم از کارت مامانم بکشم کارتم موجودی نداشت گف کم کم بایذ ده تومن دیگه توش باشه  حتما جایی اشتباهی صفر بیشتر زدی منم گفتم رسید خریدام دارم چک میکنم دیدم ن همش درس شب اومد خونه گفتم بیا اسمس ها چک کنیم  گف  سیستم قطع میشد  کلی اسمس نیومد گفتم بیا موبایل بانک گردش اخر حساب بزنیم گف  بالا نمیاره 

بعدش گفتم صبح برو بانک پرینت بگیر  خب حساب  ب اسم منه  عمرا بهش پرینت بدن رو حساب اشنایی حالا بدن هم سخته  گفتم من میرم گف ن خودم میرم ظهر گفتم گرفتی  گف اره خرید اینترنتی شده گفتم این رمز دوم نداشته گف ن داشته دیگه بعد بدون ناراحتی ده تومن پولش رفته  نشست کلی غذا خورد من خوب میشناسمش ی کم شک کردم  رفتم کیفش گشتم دیدم پرینتی نیس  البته میدونم کارتم زشته ناراحت میشه بدونه گشتم توی جاکارتیش گشتم دیدم  اون تاریخی ک رفتیم خرید  ی دیقه کارتم گرف ده تومن زده حساب خودش رسیدش بود 

حالا میدونم چون من داد قال کردم ی دروغی گفت اول حتما یادش نبود حساب من چک کنع ولی ازش ناراحتم ب نظرتون ب روش بیارم توضیح بخوابم؟؟؟

توضیح اول پول خودش بود 

توضیح دوم هر ماه همین حدود ده پونزده میریزه هیچ وقت نمیپرسه چیکارش کردی 

توضیح سوم اینه هنوز  بهم نگفته خودم برداشتم دروغگو خیلی ناراحتم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و مایی که حقوقمون نصف پولیه که بت میده:)

یعنی 7کل حقوق هر ماهتون ؟؟؟ من هسرم قرار برهسربازی  ی مدتی ماهی هشت میمونه برامون  سراینپول نمیره اجارهخونه  نداریم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

ده هزار تومن ؟

عزیزم ده هرار تو من بهت ادامس میدن اخه ..پیگیری میخواد   منظورم میلیونه

عزیزم بدون دعوا و با آرامش ازش بخواه تا توضیح بده وقتی پرخاش میکنید ایشون ترجیح میدن دروغ بگن تا شما دعوا نکنین و آرامش باشه ، باهم اول  دوست صمیمی  باشین بعد زن و شوهر،  وقتی ایشون حساب کشی  نمیکنن یعنی برای شما احترام قائل هست و اعتماد داره ،شما هم این حس رو بهش منتقل کنید وبهش بگید اگر پول زمانی نیاز داشت بی چون و چرا بهش میدید و نیاز به پنهان کاری نیست🌹

اگر بار اولشه من بودم پیگیر نمیشدم دیگه 

بار اولشه ولی من همیشه فجر میکردم خییلی صادقه و خب میتونست بگه اون روز برداشتم یادم نبوده  برات بریزه چرا میگه اینترنتی خرید شده هک شده من خر فرض میکنه

عزیزم بدون دعوا و با آرامش ازش بخواه تا توضیح بده وقتی پرخاش میکنید ایشون ترجیح میدن دروغ بگن تا شما ...

پول خودشه اصلا دلیلی نداره دروغ بگه خب من میدم بهش زورم میاد خر فرضم کرده

حتما دروغ گفته ومونده توش برای مام پیش میاد ببخشش عزیزم 

فک نمیکرد من رسید کاغذی خریدام داشته باشم من اعصابم خورده همش میگم معلوم نیس دیگه چیا دروغ گفته