2777
2789
عنوان

هلنم...گفتم ک نمیادش😭😭😭😭😭+عکس

1017 بازدید | 18 پست

من اومدم ولی اون نیومد.....کسایی ک نمیدونن با شوهرم قرار داشتم....تو مراحل طلاقیم....ب پیشنهاد مشاور باهاش قرار گذاشتم ولی..... نیومد😔😔😔😔😔

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
بهت گفته بود میاد؟  خب زنگ بزن اگه نمیاد بری

جواب نداده بود.....الانم پیام دادم جواب نداد

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واست مهم نباشه ...برو مثل بقیه که اونجا هستن خوش بگذرون و به این موضوع فکرنکن که منتظر اوبودی یه ف*ا*ل هم بگیر بعد هم برو خونه 

البته ابن نظر من بود

میتونی هم کلی ناراحت بشی و باکلی غصه و گریه با بی توجهی به اطرافت و حافظ برگردی خونه و خود خوری کنی برای کسی که زندگیتون واسش تموم شده هست و نیومده سرقرار 

حالا ببین کدوم بهتره

وای وای وای من رفتم تاپیکای قبلیتو دیدم از سال ۹۶ شوهرت همش قهره

بعد میخوای برگردی؟!!!!! میخوای بمونی؟!!!!! ببخشید ولی مگه دیوانه ای؟؟؟؟!!!! موندن با این آدم با خودکشی هییییچ فرقی نداره

نه شایستگی همسر بودن رو داره نه پدر شدن

خودتو نجات بــــده

ولش کن توروخدا قیدشوبزن دلتو به چیش خوش کردی که باهاش قرار گذاشتی یع دوره سخت میگذره بهت ولی میگذره ...

نیومد🥲🥲🥲🥲🥲🥲

وای وای وای من رفتم تاپیکای قبلیتو دیدم از سال ۹۶ شوهرت همش قهره بعد میخوای برگردی؟!!!!! میخوای بمو ...

خانوادم روان منو بهم ریختن

واست مهم نباشه ...برو مثل بقیه که اونجا هستن خوش بگذرون و به این موضوع فکرنکن که منتظر اوبودی یه ف*ا ...

من تنها چیزی ک آزارم میده اینه ک خانوادم منو باور ندارن

چرا؟ چطوری؟؟؟

شوهر نامردم ب همه این باور رو داده ک من دروغگو ام و من نمیخوامش....طلاق اینجا تابو هست... من شدم آدم بده داستان

شوهر نامردم ب همه این باور رو داده ک من دروغگو ام و من نمیخوامش....طلاق اینجا تابو هست... من شدم آدم ...

عیب نداره هلن جانم

یه جایی این دندون خراب لعنتی رو باید بکشی یا نه

باید تمومش کنی یا نه

باید یه زندگی جدید رو شروع کنی و تکلیفت رو بدونی یا نه؟

از این آدم که خلاص بشی یه مدت همه اوج میگیرن ولی کم کم دوباره شرایط نرمال میشه

فقط ازین بلاتکلیفی و آویزون موندن بین زمین و آسمون خودت رو نجات بده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز