2777
2789

بانک ملي وام ودیعه می ده 

۵۰ میلیون 

من کاربر قدیمی نی نی سایتم که تعلیق شده ام. هر سوالی درباره هر موضوعی داشتید پاسخ گوی سوالات شما هستم. سوالاتی از قبیل: روابط زن و شوهر، برقراری ارتباط بین زن و شوهر، آموزشی و تحصیلی، اعتماد به نفس، دوری و پرهیز از استرس و خودخوری کردن، مسائل زناشویی و ... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خواستم تو خصوصی جواب پیامتو بدم نمی‌دونم چرا ارسال نمیشد..خواستم بگم ممنون عزیزم .چون من همش فکر میکردم بخاطر فکرو خیال و حال روحیم هستش ک همش این خوابا رو میبینم ...پس حتما خیرات میدم..اتفاقا تو خواب می‌گفت دوشنبه ساعت ۶ تا ۸ ...ممنون گلم...برای من دعا کن حتما 

سلام

بانک ملی وام ۱۰۰ میلیونی میده بدون ضامن هم هست یعنی کسر از حقوق نمیخوان

فقط دونفر که تحت نظر بیمه تامین اجتماعی هستن باید فیش حقوقی ببرن و بعدشم تا ده روز میدن

فک کنم ماهیانه ۳ میلیون و پونصد هم قسطشه

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫