2777
2789
عنوان

با این پدر شوهر باید چیکار کنم؟

276 بازدید | 18 پست

پدر شوهرم ۵ ماهه ک اومده با ما زندگی میکنه اولش گفت یه دوسه ماهی اینجا مهمونم تا پول جور کنم خونه اجاره کنم خسته شدم دیگه از این وضع ن میتونم لباس راحتی بپوشم تو خونم ن با شوهرم درست حسابی حرف بزنم اعتیادم داره صبحا تا ساعت ۱۰ ۱۱ مصرف میکنه بعد ما وضع مالیمون زیاد خوب نیست یوقتایی مادرم یه خوراکی چیزی واسه پسرم میده من خودم نمی‌خورم نمی‌ذارم شوهرمم بخوره ک بمونه برای پسرم اما صبح پامیشم میبینم نصفشو خورده حالا امروز با پول یارانه ک ریختن با شوهرم رفتیم اندازه ۵۰۰ هزار تومن تنقلات گرفتیم حالا نمیدونم کجا قایم کنم نابودش نکنه

بنظرتون چجوری بهش بگم بره از اینجا؟

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بذارین کمپ ترک کنه

وقتی نمیخواد خودش بعد ۵۵ سال ما زورش کنیم؟

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

وای چقد سخت🤕

خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر  یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭
بذارین کمپ ترک کنه

تو اون سن و سال احتمالش کمه

بعدم گیریم ترک کرد از کجا معلوم بعدش از خونشون بره؟

ممنون میشم تویی که منطق نداری یا به خودت زحمت نمیدی حرف منو یه دور با دقت بخونی بعد ریپلای کنی،انرژیتو برا من هدر ندی دوست عزیز
مادرشوهرت کجاس؟ بچه دیگه نداره؟

جدا شدن ن شوهرم تک فرزنده

تو اون سن و سال احتمالش کمه بعدم گیریم ترک کرد از کجا معلوم بعدش از خونشون بره؟

انقدم کثیفه رو بالشی ک رو متکاش کشیدم سیاهه سیاهه حتی میشورمشم تمیز نمیشه دوتا پتو بهش دادم جفتشو سوزونده

خب لااقل ببرین مرکز ترک اعتیاد متادون مصرف کنه جای تریاک

چ فرقی به حال من داره من فقط میخوام بره از خونمون

انقدم کثیفه رو بالشی ک رو متکاش کشیدم سیاهه سیاهه حتی میشورمشم تمیز نمیشه دوتا پتو بهش دادم جفتشو سو ...

اره ادم معتاد تو خانوادم هست خیلی میفهممت،کاش خدا مشکلت رو حل کنه چیزی به ذهنم نمیرسه والا

ممنون میشم تویی که منطق نداری یا به خودت زحمت نمیدی حرف منو یه دور با دقت بخونی بعد ریپلای کنی،انرژیتو برا من هدر ندی دوست عزیز
2790
2778
2791
2779
2792