2777
2789
عنوان

مادر یا شوهر

225 بازدید | 18 پست

شوهرم یک ساله با مادرم قهره 

من موندم این وسط میرم خونه مامانم دلم پیش شوهرمه دیر به دیر هم برم خونه مامانم عصبی و افسرده میشم 

مامانم خیلی مهربونه با اینکه شوهرم بهش بی احترامی کرد باز کلی غذا براش میده یا به من و بچم پول تو جیبی میده 

فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت 

اگه اون بود چیکار میکرد بین شما و مادرش

تقدیرم را با خون نوشت آنکس که همه تقدیرها را با قلم نوشت.    از وقتی به دنیا اومدم خدا برام دنیا رو سه طلاقه کرد. نمی‌دونم چرا. فقط میدونم اون دنیا خیلی باهات حرف دارم. از دوران کودکی گرفته تا دوران قبل ازدواج و بعد ازدواج که دلم تا حالا خونه. نمی‌دونم کی میخواد تموم شه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه اون بود چیکار میکرد بین شما و مادرش

مشکل همینجاست خانواده شوهرم سرد و کینه ای هستن شوهرمم به اونا رفته 

اگه من یک سالم خونه پدرشوهرم نرم شوهرم اصلا خودش نمیره 

الان که زایمانم نزدیکه اوضاع داره وخیم میشه جز مادرم کسی نیست کمکم کنه شوهرمم میگه مادرت نباید بیاد

اشکالی ندارد بگو پرستار برام بگیر مادرم چرا به زحمت بیفته

تو هم با مادرش قطع رابطه کن والا جواب این مردا را فقط اینجوری میشه داد

شوهرت کوچیکتره بره برا آشتی .دنیا دو روزه 

مامانم حتی حاضره عذرخواهی کنه ولی شوهرم میگه دیگه اسمش رو هم نیارم

اشکالی ندارد بگو پرستار برام بگیر مادرم چرا به زحمت بیفته تو هم با مادرش قطع رابطه کن والا جواب این ...

گفت فقط واسه بیمارستان پرستار میگیرم خونه اومدی نیاز به کمک نداری

از خداشه با خانوادش قطع ارتباط کنم همش بزور و دعوا میبرمش خونه پدرش

شوهرت خیلی کارش زشته و بهش بگو من باشم تو دهن مقصر دعوا میزنم

هر دو مقصر بودن ولی مامانم فراموش کرد و کلی دورادور بهش محبت میکنه ولی شوهرم نه 

گفت فقط واسه بیمارستان پرستار میگیرم خونه اومدی نیاز به کمک نداری از خداشه با خانوادش قطع ارتباط کن ...

بهش بگو چندبار زاییدی که به این نتیجه رسیدی خونه کمک نیاز ندارم

پس قهر با مامانتم بهونس کلا نمیخواد بیرون بره

مشکل همینجاست خانواده شوهرم سرد و کینه ای هستن شوهرمم به اونا رفته  اگه من یک سالم خونه پدرشوه ...

من دقیقا دقیقا تو شرایطت بودم وای ک چقد سخت بود چه روزای بدی بود من نتونستم تحمل کنم آشتیشون دادم هرچند زایمانم افتاد زمانی ک قهر بودن من ۱۵ روز خونه مامانم بودم شوهرم حتی نمیومد بچه رو ببینه یا چیزای ک لازمم بود رو بخره همه مسئولیتا رو دوش خودم و مامانم اینا بود مادرشوهرم نمیزاشت اشتی کنن همزمان دختر خودشم زایمان کرده بود رفته بود خونه دخترش و تا ۴۰ روز پیشش بود بعدم دختر و نوه و دامادشو اورد تا ۳ ماهگی بچه نگهشون داشت و فرستاد رفتن اونوقت من ۱۵ روز پیش مامانم بودم شوهرمو پر میکرد ک بسه دیگه چخبره زاییده تموم شده باید بیاد خونه خودت مامانمم نمیزاشتن بیاد پیشم فقط ۱۵ روز تونست کمکم بده بعدش من موندم و یه بچه و یه پشت خالی حتی شوهرمم ثانیه ای کمکم نمیکرد تو بچه داری آخخخخخ ک چه زجرایی کشیدم خدارو شکر ک اونروزای تلخ گذشت 

حشمت فردوس یجا تو فیلم میگه : شنیدی میگن مردی و مردونگی؟ اشتباه میگن این دوتا شبیه هم هستن ولی یکی نیستن مردونگی یعنی بخشش ،یعنی گذشت ،یعنی دستِ پاک داشتن چشمِ پاک داشتن ،دلِ پاک داشتن اینا یعنی مردونگی .اون روزی که داشتن رو اینا اسم میزاشتن همه اون کسایی ک اونجا بودن مرد بودن پارتی بازی کردن اسمشو گذاشتن مردونگی  همه مردا مردونگی ندارن ولی خیلی از زنا هستن که همه این خصلتارو باهم دارن ..... خلاصه ک خواستم بگم اگه یکی دورتونه ک  اینارو تو وجودش داره ب جنسیتش نگاه نکنین بچسبید بهش این همون کسیه که میتونین بهش تکیه کنین حتی اگه یه دختر ۱۶ ساله اس یا خانوم ۷۰ ساله ........