2777
2789
عنوان

پلی کیستیک

93 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها میگم من پلی کیستیک دارم 

من کلی مشکل داشتم که مهم ترینش کم پشتی موها و چاقی و موی زائد صورت 

من پیش دکتر پوست و مو میرم به نظرتون باید پیش دکتر زنان و زایمانم برم؟

بله اول باید بری دکتر زنان ...تا کیستت درمان نشه پوست ومو درمان نمیشه

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

100 درصد باید بری 

دکتر پوست و مو رو خودم گفتم که سونو بنویسه برام اخه قبلش از اینستا فهمیده بودم احتمالش هست که پلی کیستیک داشته باشم دکترم قرص میده ولی مثل همون قرص هایی که قبل سونو میداد

بله زیر نظر پزشک غدد باش و زنان و زایمان هیچ چیز به اندازه رژیم غذایی درست برای پلی کیستیک جواب نمی ...

راستش رژیم غذاییم رو دارم درست میکنم قند و شکر و سرخ کردنی نمیخورم!

ببخشید پزشک غدد و زنان یک تخصص؟یا باید غدد جدا برم زنان جدا؟

خیلی ممنون عزیزم به نظرت موهام پر میشن؟؟؟

درمان کنی کیستت رو واگرقبلا پرپشت بوده اره 

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
درمان کنی کیستت رو واگرقبلا پرپشت بوده اره 

راستش وقتی بچه بودم اره پر بودن ولی من این مشکل رو خیلی ساله دارم فک کنم بالای ده سال ولی نمیدونستم دکتر های پوست و موی زیادی هم رفتم ولی فقط قرص و اسپری و این چیزا میدادن تا اینکه خودم از پیج اینستا فهمیدم علائم پلی کیستیک دارم دکتر گفتم برا سونو نوشت دیدم اره دارم