2789
عنوان

یه پسره

153 بازدید | 7 پست

فامیله ولی زیاد ندیدیم همو یکبارردیدیم تو راه.

بهم ۷ ۸ ماه پیام میده اولش گفتم ب خانوادم بگو گف منتظر بمون و عید میام .

هر عید پیام میده عیدت مبارک حس میکنم اسکل کرده هیچی ام نمیگه بنظرتون چیکارش کنم 

موقعیتش توپ نیست خواستگار غریبه هم زیاد دارم ولی چون استرس سنتی زیاده دیگه نمیخام راه بدم 

ولش کن برع

لطفا دعا کن عشقم خوب بشه اجرت با امام حسین❤💕راه خیلی سختی در پیش دارم باید درسم تموم بشه عشقم کار بهتری پیدا کنه تا بیاد و منو ببره نگهداره🥺🐈اولین قرار رژ نداشتم خودکار صورتی مالیدم به لبم وقتی دید خودکار همون لحظه رفت برام رژ خرید 💄رفتیم کافه گردنبند که اسمم بود انداخت گردنم ☕نشستم کنارش دستمو محکم گرفت انگار هیچ غم و غصه ای نداشتم همه رو یادم رفت 🤝 

هومم خوب میکنی

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😂😂😂

لطفا دعا کن عشقم خوب بشه اجرت با امام حسین❤💕راه خیلی سختی در پیش دارم باید درسم تموم بشه عشقم کار بهتری پیدا کنه تا بیاد و منو ببره نگهداره🥺🐈اولین قرار رژ نداشتم خودکار صورتی مالیدم به لبم وقتی دید خودکار همون لحظه رفت برام رژ خرید 💄رفتیم کافه گردنبند که اسمم بود انداخت گردنم ☕نشستم کنارش دستمو محکم گرفت انگار هیچ غم و غصه ای نداشتم همه رو یادم رفت 🤝 

رل منم یبار میگه آخر سال میاد یبار میگه بین دو سال یبار میگه پاییز  معلوم نیس چه فکری میکنن😑😒