2777
2789
عنوان

كلاس زبان

63 بازدید | 6 پست

بچه ها من دو سال توی فضای فریلنس با بالاترین گرید مدرک کانون زبان ایران مدرس مخاطب غیر فارسی زبان بودم و به خاطر بسته شدن حساب pay pall مجبور شدم که دوره تابستونی برگزار کنم توی گوگل میت

کتاب های زیادی رو تدریس میکنم که مهم ترینشونoxford word skills از basic تا advanced هستن

هر جلسه 20 هزارتومان

کیفیت تدريس واقعا برابره با كيفيت دوستاني كه دارن چند برابر اين رو ميگيرن 

میتونید یک جلسه بیاید و مقایسه کنید..........جلسه اول هم هزینه نصف خواهد بود........کلاس ها هم تک نفره هستن

با معرفی دوستانتون تخفیف ویژه بگيريد

سلام خسته نباشید.

چطوری میتونیم مکالمه یاد بگیری. 

یعنی چقدر زمان میبره؟ آیا متد خاصی برای تدریس دارین؟

من با یک نخ نازک به این دنیا وصلم. لطفا با من مدارا کنید. من غرق غم، اضطراب،احساس سختی و فشار، ناراحتی، بی حوصلگی، و در عین حال تلاش می کنم این نخ نازک بریده نشه و شرایط را هندل کنم. با من مدارا کنید...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام اسکایپ تدریس میکنید یا واتساپ؟

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

سلام اسکایپ تدریس میکنید یا واتساپ؟

گفته توی *گوگل میت*

من با یک نخ نازک به این دنیا وصلم. لطفا با من مدارا کنید. من غرق غم، اضطراب،احساس سختی و فشار، ناراحتی، بی حوصلگی، و در عین حال تلاش می کنم این نخ نازک بریده نشه و شرایط را هندل کنم. با من مدارا کنید...
گوگل ميت اونا قابليت اشتراك صفحه ندارن

اره باید کد بدید

من خواستم‌یک جلسه تو کلاستون حضور پیدا کنم‌که متوجه شم‌میتونم ارتباط بگیرم یا ته

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.