2777
2789
میگن خوب نیست که من میدم شیر خشک ولی همش نگرانم

هرکسی  گفته ....الکی زده 

توی شیرخشک انواع و اقسام ویتامین ها و پروتئین های مورد نیاز هست 

وقتی شیرمادر کفاف نمیده شیرخشک بده خیلی هم خوبه 

ب حرف هیچکسم اهمیت نده 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
نه اصلا مگه بهش قطره ویتامین د نمیدی ؟ با قطره چکون همون بهش بده فقط هر دفعه قبل و بعداز استفاده ت ...

اخه من ۹۰سی سی میدم چه جوری اون همه رو با قطره چکون بدم

خسته ترینم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه من ۹۰سی سی میدم چه جوری اون همه رو با قطره چکون بدم

با صبر و حوصله 

من هر دفعه ۶۰ تا میدم صبح و عصر و شب

البته الان وارد ۵ ماه میشه بهش غذا هم میدم 

اندازه نگه دار که  اندازه نکوست هم لایق دشمن است و هم لایق دوست

سوپ و مایعات هم زیاد بخور

اگه شیرت خیلی خیلی کمه و ممکنه بچه سیر نشه یه ساعت قبل شیرت رو بدوش بریز توی شیشه شیر بعد که بچه بیدار شد گریه کرد اول یکم بهش سینه بده بخوره بعد اون شیری که ریختی تو شیشه شیر رو بهش بده بخوره سیر میشه

عزیزم روزی دوبار با قطره چکان بزرگ از داروخونه بخر 

شیر خشک سوپرامیل بخر ۹۰تا درست کن بهش بده یه بار صبح یه بار شب هیچ وقتم با این روش سینتو ول نمیکنه 

اصلا هم سخت نیست سریع میدی سرشو رو بالش بزار از کنار لبش بده 

خیال کن که غزالم بیا و ضامن من باش  
وای چه کارای سختی

خیلی خیلی سخته من که صبورم خسته میشدم 

میخواستن برای بچه م یه زنی که تازه زایمان کرده بیارن به بچه شیر بده چون شیر خودم کم بود اما من نگذاشتم دو ساعت زور میزدم ۶۰ تا پر میکردم نیم ساعت میخوابیدم‌بعد بچه بیدار میشد یکم سینه میدادم بعد بهش شیشه شیر میدادم

دکتر و پرستار و ... هزار دفعه به خانواده م سپرده بودن بچه رو شیرخشک نکنید خیلی اذیت شدم تنها فرقی که شیر من با شیر خشک داشت این بود که پسرم خیلی خیلی کمتر از بقیه بچه ها مریض میشد و مشکلی با دستشویی کردنش نداشتم

خیلی خیلی سخته من که صبورم خسته میشدم  میخواستن برای بچه م یه زنی که تازه زایمان کرده بیارن به ...

کی میخواست این کار و بکنه کسی دیگه رو بیاره؟

خسته ترینم