2777
2789

خواهر شوهر خواهرم  پیش دکتر مهدی هاشم آقایی عمل کرده فک کنم 140 کیلو بود در عرض یک ماه ۴۰کیلو لاغر کرده فعلا اصلا هیچی نمیتونه بخوره
اما اگر تصمیم جدی به عمل دارین حتما پیش یک متخصص اجام بدید اینا خیلیییی تحقیق کردن تا با دکتر هاشم آقایی آشنا شدم
سابقه ده سال جراحی موفق در حوزه عمل های زیبایی و چاقی دارن
دارای بیش از 7000 عمل موفق هستن
متخصص جراحی لاغری و زیبایی
دارای بیشترین آمار رضایت مراجعین در بیمارستان فوق تخصصی با کادر بسیار حرفه ای و مجرب عمل میکنن

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود... پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤ مرا از دور تماشا کن...من از نزدیک غمگینم...

خواهر شوهر خواهرم فک کنم 140کیلو بود در عرض یک ماه ۴۰کیلو لاغر کرده فعلا اصلا هیچی نمیتونه بخوره

چقدر هزینه عملش شد؟ خدایی نکرده براشون عوارضی نداشت؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر شوهر خواهرم فک کنم ۲۰۰کیلو بود در عرض یک ماه ۴۰کیلو لاغر کرده فعلا اصلا هیچی نمیتونه بخوره

فقط برای کسایی که چاقی خیلی زیاد شکمی دارند خوبه

آرزوی خوشبختی و شادی برای همه دارم 😊 امیدوارم هیچکسی غمگین و ناراحت نباشه 🥰🥰😊😊...عاشق غذا و خوراکی و آشپزیم 😋😋سیر نمیشم.
چقدر هزینه عملش شد؟ عوارضی که خدایی نکرده نداشتن

راستش دقیق از هزینشون اطلاع ندارم اما میدونم چون آقای دکتر هاشم آقایی با تمام بیمه ها قرار داد دارن بیمشون هزینه قابل توجهی رو متقبل شده بود ، در مورد سلامتیشون هم نه تنها عوارضی ناشتن بلکه همه مشکلات ناشی از چاقی زیادشون بر طرف شد مثل مشکلات حرکتی ، کبد چرب فشار خون بالا و ....
آدرس:
بلوار ایت الله کاشانی،نبش گلستان شمالی،ساختمان پزشکان(پلاک ۲۹)،بلوک ۳،واحد پنجم
۰۹۳۳۱۵۶۳۰۰۳
این پیج اینستاشون هم شماره هم نمونه کاراشون داخلش

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود... پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤ مرا از دور تماشا کن...من از نزدیک غمگینم...

منم تعریف دکتر هاشم آقایی رو زیاد شنیدم

آرزوی خوشبختی و شادی برای همه دارم 😊 امیدوارم هیچکسی غمگین و ناراحت نباشه 🥰🥰😊😊...عاشق غذا و خوراکی و آشپزیم 😋😋سیر نمیشم.

می خوای انجام بدی ؟؟؟ حواست باشه پیش دکتر خوب برو الکی بخاطر پول عملت نکنه بعدا به مشکل بخوری 

یکی از نزدیکای من پیش دکتر محسن میر حسینی یکی از جراح های حرفه ای هستن عمل کرد

اسمشون رو سرچ کنید جزو جراح های برتر و متخصص جراحی اسلیو و بای پس معده و جراحی های چاقی تهران هستن

این شماره تماسشون : 09384609212

باهاشون تماس بگیرید راهنماییتون میکنن

اینم آدرس سایتشون که در مورد جراحی ها اطلاعات کامل دادن

من سال ۱۴۰۱ با دکتر میرحسینی اسلیو کردم که واقعا تنها پشیمونیم اینه که چرا زودتر عمل نکردم چون بخاطر چاقیم خیلی ناراحت بودم و همه جوره عوارض داشت برام ولی بعد اسلیو ۵۸ کیلو اینطورا کم کردم و خیلی راحت شدم واقعا هم نظر جسمی هم از نظر روحی