2821
2789
از بهمن ماه تاالان...... والا دارم روز ب روز کمترهم میکنم چون بدنم عادت کرده ب کم خوردن جوری شده ک ...

چندوعده میخوری؟ مقدارش چقدره؟ ورزش هم میکنی؟

اگه براتون امکان داره برنامه رژیمتو دقیق بزار، ممنونم از شما🙏💛💛

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

... و امید سرمایه ی آدمیست💚 🍃 از درگه همچو تو کریمی هرگز، نومید کسی نرفت و من هم نروم..🌱🤲 با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.😊

من رزیم سخت گرفتم و لاغر شدم اما ریزش موی شدید گرفتم  موهام نصف شد تقریبا و همچنین سفید شدن&n ...

اگ میوه و ویتامین مصرف میکردی ن پوستت شل میشد ن موهات میریخت... من پوستم عالی شده از وقتیک لاغر کردم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چندوعده میخوری؟ مقدارش چقدره؟ ورزش هم میکنی؟ اگه براتون امکان داره برنامه رژیمتو دقیق بزار، ممنونم ...

عزیزم من تاالان مثلا خابم.... صبحانه و ناهار اشتها ندارم .... مثلا الان دوتا سیب با ی هلو میخورم تا شب ک شام باشه .... شاممو تاحدی ک سیر بشم میخورم .... حتما با غذام سالاد میخورم

تاحالا مشروط شدی؟ میترسم مشروط شم

نه نشدم 

اما یه ترم مشکلی پیش نمیاد، فقط ترم بعد حداکثر ۱۴ واحد میتونی برداری 

۳ترم متوالی مشروط بشی و ۴ ترم غیرمتوالی مشروط بشی از دانشگاه اخراج میشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

... و امید سرمایه ی آدمیست💚 🍃 از درگه همچو تو کریمی هرگز، نومید کسی نرفت و من هم نروم..🌱🤲 با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.😊

عزیزم من تاالان مثلا خابم.... صبحانه و ناهار اشتها ندارم .... مثلا الان دوتا سیب با ی هلو میخورم تا ...

ممنون چه جالب  اینجوری که نشون میدی ورزشم ندارین

احسنت به ارادتون

منم میخوام شروع کنم اما چون شاغلم و فعالیتم زیاده نمیتونم تا این ساعت بخوابم و صبحانه و ناهار رو بپیچونم😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنون چه جالب  اینجوری که نشون میدی ورزشم ندارین احسنت به ارادتون منم میخوام شروع کنم اما چون ...

اره عزیزم روزای اول ورزش میکردم از اونجایی ک دانشجوهم هستم دیگ بیخیال ورزش شدم

اجی ده روز بگیر این رژیمو خودت متوجه لاغرشدنت بشی اراده و انگیزت دوبرابر میشه

اره عزیزم روزای اول ورزش میکردم از اونجایی ک دانشجوهم هستم دیگ بیخیال ورزش شدم اجی ده روز بگیر این ...

احسنت👏

بله عزیزم حتما انجام میدم چون واقعا واجبه وزن کم کنم و نتیجه رو حتما بهتون میگم 🙏🌱💛

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2823
2791
2779
2792