2777
2789
عنوان

رلم.......

252 بازدید | 11 پست

نزدیک سه هفته هست با رلم کات کردیم بعد همدیگه رو از واتساپ و اینستا بلاک کرده بودیم چند روز پیش متوجه شدم من رو از بلاک واتساپ و اینستا در آورده و یه پروفایل غمگین گذاشته گفتم شاید همینجوری باشه 

بعدش با یه خط دیگم واتساپ زدم که رلم شماره اون خط رو داشت ولی تا حالا واتساپ نداشتم برای این خطم اولش که واتساپ رو نصب کردم عکس پروفایل و آخرین بازدیدش برام نیومد ولی بعد دو ساعت دیدم عکس واتساپ و آخرین بازدیدش برام میاد یعنی خودش من رو اضافه کرده بوده به اون لیستی که میخواسته عکس پروفایل و آخرین بازدیدش رو ببینن

به نظرتون پشیمون شده که این کارا رو میکنه 

من خیلی دوسش دارم به نظرتون توی واتساپ قبلی ام از بلاک درش بیارم ؟ 

لطفا راهنمایی ام کنید 😭😭😭😭

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

به نظرتون پشیمون شده که این کارا رو میکنه ؟ 

پسرامیدونن مادخترااحساساتی برخوردمیکنیم پشیمون نشده ولی دوراشوزده برگشته میخاددوباره گولت بزنه

أشْهَدُ أَنَّڪَ كَـلِمَةُ التَّقْوےٰ، وَبَابُ الْهُدَےٰ ✨به امیدفردایی بهتر...🚶‍♀️🦋یالله❤️
پسرامیدونن مادخترااحساساتی برخوردمیکنیم پشیمون نشده ولی دوراشوزده برگشته میخاددوباره گولت بزنه

آخه پیام بهم نداده که ازم بخواد برگردم به رابطه 

یعنی دوباره میخواد برگرده ؟ 

آخه پیام بهم نداده که ازم بخواد برگردم به رابطه  یعنی دوباره میخواد برگرده ؟

پیام نمیده حداقل دو یه ماه دیگه پیام هم میده درسته میخادبرگرده ولی تومیتونی اینه قبل باهاش برخوردکنی؟یعنی واقعا میبخشیش؟  

أشْهَدُ أَنَّڪَ كَـلِمَةُ التَّقْوےٰ، وَبَابُ الْهُدَےٰ ✨به امیدفردایی بهتر...🚶‍♀️🦋یالله❤️
پیام نمیده حداقل دو یه ماه دیگه پیام هم میده درسته میخادبرگرده ولی تومیتونی اینه قبل باهاش برخوردکنی ...

علت رفتنش رو میدونم به خاطر دور زدن نبود 

واقعا مشکلی براش پیش اومده بود که خودم خبر داشتم 

الان با این شرایط بازم بزارم بلاک بمونه؟

علت رفتنش رو میدونم به خاطر دور زدن نبود  واقعا مشکلی براش پیش اومده بود که خودم خبر داشتم&nbs ...

ببین خواهرجون من خودم یه چندماه مجازی عاشق یکی بودم خب که مثل چی پشیمونم ولی اصلابلاکش نکردم خودش هم همینطورونتونستم تحمل کنم چون همش امیدواربودم پیام بده برای همین سیم کارتموعوض کردم اونم همین کاروکرد نظرموبخای ازبلاکی درش بیارولی دیگه پیگیرش نباش شمارشوهم سیونگه ندارخودت صدمه میبینی🫂