2777
2789
عنوان

زایمان در بیمارستان خاتم یا نیکان؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1829 بازدید | 37 پست
وای شما خیلی نزدک نی نی تو بغل کنی، انشالله به سلامتی زایمان کنی عزیزم خاتم تلفنی هزینه رو فکر کنم3800 تا 4500 گفت
انسان ها این حقیقت را فراموش کرده اند، اما تو نباید فراموشش کنی...تو تا زنده ای نسبت به چیزی که اهلی کرده ای مسئولی!...(آنتوان دوسنت اگزوپری)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام. من بیمارستان خاتم سال 90 زایمان سزارین اسپاینال کردم. البته کلاس های آمادگی طبیعی رو همون بیمارستان می رفتم اما به دلایلی پزشکی برام طبیعی را خطرناک تشخیص دادند و سزارین شدم. عالی بود. شایدبه شیکی نیکان نباشه. هرچی باشه نیکان بیمارستانی تازه سازه. اما واقعا در زایمان خاتم عالی بود. من هم خودم. هم خواهرم و هم زن داداشم خاتم زایمان کردیم!!! خانوادگی قرارداد بستیم انگار!!!! خاتم مال بنیاد شهیده. یه سری قرتی بازی ها مثل فیلم برداری و ... را نداره. اما کادرش واقعا عالی هستند. از نظر من کادر پزشکی و پرستاری اش بسیار مهم تر از ظاهره. البته بسیار تمیز بودندا. حالا شاید دکوراسیون داخلی شون مثل نیکان نباشه. در ضمن من بچه ام زردی داشت. ان آی سی یو واقعا خوبی داشت. من شب ها پیش بچه بودم با اینکه جای خواب مادر نداشت. اما می دیدم واقعا پرستاراش عاشقانه بچه را بغل می کردند. یعنی خیلی مهربون بودند. من چون کلاس های زایمان طبیعی اش را هم رفتم کادر مامایی ظاهرا خوبی هم داره. اما خوب خودم امتحانش نکردم. هزینه زایمان سزارین الان خاتم 5 میلیون است. بسته به بیمه تکمیلی ات فرق می کنه. من یادمه دو شب ان آی سی یو بچه اولم 600 هزار تومن شد که با بیمه تکمیلی ما 70 هزار تومن دادیم. خداییش من از کادر پرستاری اش خیلی راضی بودم. اسپاینالم هم عالی بود. اصلا سردرد و ... نداشتم. نیکان رو مادرشوهرم اونجا عمل داشته. اما زایمانش را نمی دادنم. مادرشوهرم هم راضی بود. اما بدون هر عملی کادر پرستاری خودش را داره. مثلا شاید اگه برای جراحی مغز و اعصاب باشه خاتم را توصیه نکنم! اما زایمانش عالی است. در ضمن خاتم دوست دار زایمان طبیعی است و یکی از معدود بیمارستان های خصوصی است که بسیار حمایت می کنه.
ممنون تارای عزیز از توضیحاتت و راهنماییت انشالله گل دخترت رو به سلامت زایمان کنی
انسان ها این حقیقت را فراموش کرده اند، اما تو نباید فراموشش کنی...تو تا زنده ای نسبت به چیزی که اهلی کرده ای مسئولی!...(آنتوان دوسنت اگزوپری)
خواهش می کنم ساقی جان. ان شالله به سلامتی زایمان کنی. زایمان خیلی جراحی پیچیده ای نیست و اصلا جز جراحی های ترم محسوب می شه. یعنی خیلی روتینه. اما مراقبت های بعدش هم مهمه. من به پر بودن دست پرسنل خیلی معتقدم. وگرنه همه بلدند تب را خوب بگیرند! کاری نداره. اما در شرایط استثنایی اونی بهتر بلده که بیشتر دیده باشه.