2777
2789
عنوان

زایمان در بیمارستان خاتم یا نیکان؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1829 بازدید | 37 پست
ممنون مایا جان چرا برای طبیعی خاتم بهتره؟
انسان ها این حقیقت را فراموش کرده اند، اما تو نباید فراموشش کنی...تو تا زنده ای نسبت به چیزی که اهلی کرده ای مسئولی!...(آنتوان دوسنت اگزوپری)
من نیکان زایمان داشتم و واقعا عالی بود. از برخورد پرستارها و مامای کشیک گرفته تا صندوقدار دخترم هم شش هفته زود به دنیا اومد و توی ان آی سیو بستری بود. بسیار ان آی سیو خوبی داشت و از بیمارستان های دیگه هم ارجاع میدادن. خیلی پرستارها با نوزادها و مادراشون خوب برخورد میکردند. واقعا راضی بودم. هزینه من سال گذشته با اطاق خصوصی 3500 شد که بیمه تکمیلی ام سینا بود که طرف قرارداد بود و من فقط ما به التفاوت اطاق خصوصی رو به صندوق دادم. دخترم که تقریبا 10 روز بستری بود کل هزینه ای که من پرداخت کردم 200 هزار تومن شد. الباقیش با بیمه بود
دختر زیبای من بی تو "جهانم"، "الف" ندارد... خنده هایت برای من خود خود "بهشت" است...همیشه بخند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خاطر NICU‌یا به خاطر کادر پرستاری؟
انسان ها این حقیقت را فراموش کرده اند، اما تو نباید فراموشش کنی...تو تا زنده ای نسبت به چیزی که اهلی کرده ای مسئولی!...(آنتوان دوسنت اگزوپری)
ممنون مایا جان و سودسودک عزیز
خیالت راحت عزیزمممم انشاالله به سلامتی زایمان کنید دوستم هر دو بچه شو طبیعی تو خاتم به دنیا آرود دومیش دو روز پیش دنیا اومد اصلا نگران نباش
هیچ وقت باطن زندگیمونو با ظاهر زندگی دیگران مقایسه نکنیم....
ولی من جو و محیط نیکان رو بیشتر دوست دارم در ظاهر نیکان خیلی تمیزتره حالا باطنشو نمیدونم
ولی دوست خودمم خاتم زایمان کرد و خیلی راضی بود