2777
2789
عنوان

شرکت نفیس

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 52 پست
شما خودت کار کردی؟

من فقط در حد مشاوره رفتم اونم به اصرار یکی از بستگانمون و گفتم نمیخوام وارد اینکار بشم ولی اونا ول کن نبودن تا یکماه آرامش برام نذاشته بودن منم کلا بلاکشون کردم از زندگیم

ببین این حرفو از من داشته باش به عنوان خواهر کوچیکتر اگر یه شغلی خوب باشه باید مردم براش مشتاق باشن و صف بکشن که اونجا مشغول به کار بشن نه خوده لیدر ها در به در دنبال عضو جدید باشن  و بزور شما رو وارد اینکار بکنن مطمعن باش ریگی به کفششون هست

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
نه بابا شوهرم دوست نداره ، خودمم خوشم نمیاد ولی نمیدونی چقدر رفت تو مخم آخرش ب مادرشوهرم گفتم ی چیز ...

توبری ثبت بزنی ب خاله تون پورسانت میدن

شما بری مخ چن نفرو بزنی و ثبتشون کنی دوباره ب خاله هه پوسانت میدن..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا کلاهبردارن عزیز من هیچ کس پیشرفت ما‌رو نمی‌خواد جز خودمون

دقیقا ، امیدوارم ک پیشرفت بکنه من که دیگه پشت دستمو داغ میکنم چیزی بخرم ازش بدم اومد از رفتارش 

سر تا ته بعضیاتونو بزنن از اول تا آخر فقط لفظین 😏
توبری ثبت بزنی ب خاله تون پورسانت میدن شما بری مخ چن نفرو بزنی و ثبتشون کنی دوباره ب خاله هه پوسانت ...

ببین ی چیزی ، این ثبت زد من بهش گفتم نمیخوام بعد گفت حالا ک ثبت کردم میگی؟؟ گفتم از اول بهت گفتم خودت نخواستی قبول کنی ، بهش گفتم الان کنسل کنم ب مشکل میخوری گفت یجورایی آره ولی مهم نیست ، حالا نمیدونم واقعا راست گفته یا الکی داشت ب من عذاب وجدان میداد

دقیقاا خیلی کار خوبی کردی دختر ثبت نام نکردی 

ثبت کرد اما خرید اینا نکردم بیخیالش شدم نمیدونی چقدر رفت تو مخم که آخرش خسته شدم فرستادم مدارکو

من فقط در حد مشاوره رفتم اونم به اصرار یکی از بستگانمون و گفتم نمیخوام وارد اینکار بشم ولی اونا ول ک ...

کاملا موافقم ، از کی تاحالا درآمد من واسه اون مهم شده ، من مادرشوهرم خودش تولیدی داره کار میاره واسم تو خونه انجام میدم ۲،۳تومنم درآمد دارم کمه اما واسه من خانه دار بد نیست نشستم تو خونم بالا سر بچم کارمم میکنم

کاملا موافقم ، از کی تاحالا درآمد من واسه اون مهم شده ، من مادرشوهرم خودش تولیدی داره کار میاره واسم ...

خیلی هم عالیه همین کار خونگی انجام بدی خیلی خوبه 

نه بابا شوهرم دوست نداره ، خودمم خوشم نمیاد ولی نمیدونی چقدر رفت تو مخم آخرش ب مادرشوهرم گفتم ی چیز ...

میخواد شمارو زیر مجموعه خودش کنه هرچقدر نفرببره سمت این کار واسش پورسانت میره

ندیدم سوالتونو دوباره بفرست

اینو من ازش پرسیدم ثبت زدی الان واسه تو مشکلی پیش میاد من کنسل میکنم گفت یجورایی آره ، بعد من از یکی از اقواممون ک تو نفیسه پرسیدم گفت نه مشکلی نداره ، حالا خواستم ببینم واقعا راس گفته مشکلی واسش پیش میاد یا فقط خواسته منو تو عذاب وجدان قرار بده

میخواد شمارو زیر مجموعه خودش کنه هرچقدر نفرببره سمت این کار واسش پورسانت میره

پس بیشتر هدفش موفقیت خودش بوده تا من

اینو من ازش پرسیدم ثبت زدی الان واسه تو مشکلی پیش میاد من کنسل میکنم گفت یجورایی آره ، بعد من از یکی ...

الکی گفته واسه اینکه تو رو دربایستی بزارتت قبول کنی