2777
2789
عنوان

شرکت نفیس

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 52 پست
هزینه اولیه میخاد ۲۰۰ تومن برای اینکه شروع ب کار کنی باید ۲۰۰ تومن محصول خرید کنی تا به طور رسمی ثبت ...

آفرین منم همینو میگم ، والا فکر کنم اون خودش حسابی درآمد داره

سر تا ته بعضیاتونو بزنن از اول تا آخر فقط لفظین 😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی انقدرررر گفت و گفت مجبور شدم مدارکمو بفرستم ولی اصلا راضی نبودم تازه چقدم ازش معذرت خواستم😑😑😑بهش میگم نمیخوام میگه نه بیا حداقل ۶ماه کار کن نخواستی نیا

هیج اشتباهی نکردی اگر خودت رو اعصابتو زندگیتو دوست داری هرگز سمت این قبیل شرکتها نرو

آره بابا، اون الان خودش شبو روزش جابجا شده شب بیداره روز خواب همشم تو جلسس

عروس خواهر شوهر من البته نمیدونم راست میگه یا نه ،اینم بگم یه زبونی داره واویلا ،اومد اینجا با اینکه من باهاش قهر بودم ۵۴۰ تومن ازش خرید کردم که بعدش به شدت پشیمون شدم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️میگه از سوده همینا یه انگشتر ۳تومنی خریده ،مبلاشو عوض کرده میخواد ماشین لباشوییشم عوض کنه🙄🙄🙄😳😳😳

کسی چه میدونه شاید یه روزی زندگی روی خوششو به منم نشون داد😏😏😏😏
الکیه .اسماشون فقط فرق داره.اون شرکت بادران یا ارتان کوفتی از ما میلیونی پول گرف ..خدا ازشون نگذره . ...

اینا هی میگن ما ایزو داریم رضایت ۹۵درصدی و..

آره بابا، اون الان خودش شبو روزش جابجا شده شب بیداره روز خواب همشم تو جلسس

کاره خیلی انرژی بری هست همش باید حرف بزنی و مخ این و اون رو بزنی که بیان ازت جنس بخرن هرررر چقدر هم بگن شرافتمندانه هست دقیقا برعکسشه خام حرفاش نشو شستشوی مغزی میدنت 

کلا بزن بلاکش کن هر گی میخواد باشه چون اون فقط به فکر منفعت خودشه  و دلش واسه شما نسوخته

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
اینا هی میگن ما ایزو داریم رضایت ۹۵درصدی و..

بادران هم میگف و برا خودشون کتاب درست کرده بودن و میگفتن مجوز داریم و ...... حتی میگفتن توربین های بادی تو ابیک برا ماس😁😁😁 هزارتا چرت و پرت...الکیه الکیه ما خاندانن میلیونی خرج کردیم ک باعثش خواهرم بود 

و شکست خوردیم ..اینا کلاهبردارن .همشون یکی ان فقط اسمشونو عوض میکنن

اها فهمیدم دختر نادون بازی درنیاری ها خوب کاری کردی نرفتی

نه بابا شوهرم دوست نداره ، خودمم خوشم نمیاد ولی نمیدونی چقدر رفت تو مخم آخرش ب مادرشوهرم گفتم ی چیز به خاله بگو دست از سر من برداره مگه ول کن بود هی میگه ب نفع خودته من دوس دارم دآمد داشته باشی ، والا همین اصرارش آدمو ب شک میندازه هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره

بادران هم میگف و برا خودشون کتاب درست کرده بودن و میگفتن مجوز داریم و ...... حتی میگفتن توربین های ب ...

دقیقا ، ان شاالله ک پیشرفت کنن ، اما یجورایی نامردیه ک زیر مجموعت کار کنن سودش تو جیب یکی دیگه بره