2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

براپسرمیخوای اقدام کنی؟من بعدچندسال همه روانجام دادم رژیم کیت دقیق همون شب باراول گرفت ولی پسرنشد

جدی چه خوب من یکسالی میشه اقدامم البته پولیپ داشتم یک ماه پیش ماه پیش اقدام کردم باردار تشدم این ماه واسه اولین بار کیت خریدم گفتم ببینم چجوریه

من ازهمون روز۱۴ ک میگن تخمک گذاریه شروع کردم روز اول خط دوم یکم کم‌رنگ بود روز دوم پر رنگ شد روز سوم ...

اره من روز ۱۴ کمرنگ شد امروز ردز ۱۵ هستش میشه الان بزارم 

جدی چه خوب من یکسالی میشه اقدامم البته پولیپ داشتم یک ماه پیش ماه پیش اقدام کردم باردار تشدم این ماه ...

من بارداری دوم دفعه قبلم ماه اول باردارشدم اولی دختربودخودم میخواستم دومی روبعد۵سال براپسراقدام کردم ان تی گفت دختره 

دل که سهل است همه چیزم شده اغشته به تو😍فکرنکردی چه شودعاقبت عاشق تو....؟؟
من بارداری دوم دفعه قبلم ماه اول باردارشدم اولی دختربودخودم میخواستم دومی روبعد۵سال براپسراقدام کردم ...

چقدر خوب من رحمم گیراییش دیر هستش فکر کنم باید با قرص و امپول و اینا باردار بشم☹

ببین عزیزم حتماقبلش چیزای مقوی بخورخودت اول ارضاشوقبلشم توجوش شیرین ونمک یه یه ربع بشین 

وگرنه من و شوهرم هیچی مشکلی نداریم فقط من پولیپ داشتم فکر میکنم به این راحتی باردار نمیشم😅☹

چقدر خوب من رحمم گیراییش دیر هستش فکر کنم باید با قرص و امپول و اینا باردار بشم☹

نه اصلااین حرفونزن خواست خدابوده روزای تخمک گذاری سریع نتیجه میده اگه جنسیت برات مهم نیس بایداز۱۲پریودی و۱۴و۱۶و۱۸تواین شبااقدام کنی من سردخترم تواین شبابودولی دومی فقط یه باربود

دل که سهل است همه چیزم شده اغشته به تو😍فکرنکردی چه شودعاقبت عاشق تو....؟؟

منکه کیت بدتر گیجم میکردم 

بیخودی چقدر پول کیت دادم 

اگر جنسیت برات مهم نیست از زمانی که پریود میشی حساب کن تا روز دهم که رسیدی ، یک شب در میان اقدام کن به مدت پنج بار 

منمه خودم اینجوری باردار شدم