2789
عنوان

عکس رنگی رحم

431 بازدید | 36 پست

سلام.بچه ها کیا بعداز عکس رنگی باردار شدن؟؟

تو عکس رنگی چه مشکلاتی رو نشون میده؟؟

من اون هفته نوبت دارم خیلی استرس دارم

خدایا درسته همه تو رو دارن، اما من فقط  تو  رو دارم😊😚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من سال ۹۹با بی هوشی انجام دادم هیچی از درد نفهمیدم  ۱۴۰۱باردار شدم اصلا لوله ها م مشکل نداش ...

خودشون بیهوش کردن یا خودت خواستی

دقیق نمیدونم امافک کنم نشون میده که مشکل ناباروری چیزی داری یانه یامشکل ازطرف زنه.واگرگرفتگی لوله باشه اون عکس رنگی که میگیره دستگاهش باعث میشه گرفتگی برطرف بشه من انجام دادم گف مشکلی نداری اگرم گرفتگی بوده بااین دستگاه برطرف میشه چون رحم میکشه بیرون بادستگاهش بعدعکس گرفته میشه یه دردی مث دردشدیدپریودی احساس میکنی

شادزندگی کن وبه کسی نگوآدمهاچیزهای زیباروخراب میکنن
خودشون بیهوش کردن یا خودت خواستی

خودم خاستم بعد باید مرکز ی پیدا کنی ک با بی هوشی انجام بده همه جا انجام نمی‌دن بایدپول  دارو بی هوشی همه چی بهشون بدی 

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
من سال ۹۹با بی هوشی انجام دادم هیچی از درد نفهمیدم  ۱۴۰۱باردار شدم اصلا لوله ها م مشکل نداش ...

نه بابابیهوشی براچی عوارض داره کلی هزینه.دکترم بهم گف قبل ازاینکه بری خونه قرص مسکن بخوراونجاهم شیاف دیکلوفناک استفاده کردم چنددقیقه قبل ازاینکه برم داخل

نه بابابیهوشی براچی عوارض داره کلی هزینه.دکترم بهم گف قبل ازاینکه بری خونه قرص مسکن بخوراونجاهم شیاف ...

من کلا ترسو هستم انجام دادم راضی هستم سال ۹۹

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
دقیق نمیدونم امافک کنم نشون میده که مشکل ناباروری چیزی داری یانه یامشکل ازطرف زنه.واگرگرفتگی لوله با ...

اوخ...فعلا که من آز ذخیره تخمدان و هورمون و اینا دادم مشکلی نداشتم ...شوهرمم آز اسپرم داد ...نمیدونم چطوریه تفسیرش ...باید برم عکسم بگیرم و برم پیش دکترم ...خیلی نگرانم 

پارسال انجام دادم گفتن هیچ مشکلی نداری ولی چون همسرم مشکل داره هنوز باردار نشدم 

ان شاالله که زودی مامان میشی

دردش خیلی زیاده؟!

دردکه داره امامن آستانه تحملم بالاس .ببین وقتی میخوای پریودشی زیردلت دردمیکنه منقبض میشه اینم مث اون درده یه چنددقیقه زیرشکمت تیرمیکشه منقبض میشه

پارسال انجام دادم گفتن هیچ مشکلی نداری ولی چون همسرم مشکل داره هنوز باردار نشدم 

میشه بدونم شوهرت مشکلش چیه