2777
2789

درسته چهره مهمه اما نه زیاد ولی برای من مهمه پشت پلکم پف داشت که فکر میکردی کمی انحراف داره حرفای اطرافیانم خیلی اذیتم میکردم حتی برای منی که تا به حال ازدواج نکردم مادر یه پسری پیش قدم شد و به یکی از آشناها گفت اما عکسم رو که دید گفته بود نه این چشمش خرابه😔😔😔 قرار شد عمل کنم دیروز رفتم دکتر دکتر گفت پل بینی داری و سنت کمه ممکنه رد عمل پل بینی بمونه همون باعث شده به نظر بیاد که تو چشمت انحراف داره ولی نداره خدادادی یه چیز دیگست اگر عمل کنی ممکنه 27 سالگی پشیمون بشی گفتم باشه اونجا یکم دلم آروم شد اما وقتی برگشتم دوباره اذیت شدم همش فکر آینده که شاید زندگی خوبی قسمتم نشه در آینده شاید باهم بد برخورد بشه با اینکه واقعا خانواده از همه نظر تامینم میکنن خانواده خیلی خوبی دارم اما همین عیبم خیلی آزار دهنده برای خودم نه بیشتر حرف بقیه از دیروز عینک میزنم خیلی حالم بو بود اومدم اینجا درد و دل کنم😔😔😔

خوشا آنان که در گهواره مردند▪️که بویی از غم دنیا نبردند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قدر ثانیه ثانیه نفس کشیدنتو بدون

همه این کسایی که چشمشون به فرم چشمای توئه،امبرهرد بیاری جلوش یه ایراد ازش میگیره، منظورم میدونی چیه؟ یعنی اصلا براشون مهم نیست تو چه ظاهری داری، درهرصورت زهرشونو میریزن

تنها راهش اینه درس بخونیو به عنوان یه دختر موفق شغلی پیدا کنی درآمدی داشته باشی و پیشرفت کنی که مجبوربشن جلوت سر خم کنن 

همه اینا بخاطر اینه که با موفقیتت آنقدر اعتماد به نفست میره بالا که اونا دیگه عیب تو به چشمشون نمیاد

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

عزیزم اعتماد بنفس تو ببر بالا 

خیلی از بازیگرامون که نمی‌خوام آسمون رو بیارم انحراف چشم دارن یا بینی خیلی بزرگ دارن عین خیالشون هم نیست در صورتیکه بازیگری شغلیه که باید زیبا بود

وزن اولیه ۶۱وزن فعلی ۵۷/۵وزن هدف ۵۵