2777
2789
عنوان

لاغری زیاد😓

309 بازدید | 14 پست

من با۲۸سال سن فقط۴۱کیلو بودم،مجبور شدم گین آپ استفاده کنم دوماه،پنج کیلو اضاف کردم 

الان میخام یه بسته دیگه بخرم،بنظرتون ضرر داره؟؟

اینم بگم تابستونا کمبود وزنم بیشتر میشه

اگ شما بودین بازم استفاده میکردین؟؟

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اشتهات کمه یا کلا هرچی میخوری اضافه نمیکنی؟

اما باگین آپ دوبرابر شد

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
اما باگین آپ دوبرابر شد

نظر من اینه کلا سمت این چیزا نرو عوارض خیلی داره سعی کن از راه های طبیعی استفاده کنی پیش دکتر تغذیه حتما برو

الهی برسد از جانب خدا مصلحت هایی که ارزویت بود❤️🌱
نظر من اینه کلا سمت این چیزا نرو عوارض خیلی داره سعی کن از راه های طبیعی استفاده کنی پیش دکتر تغذیه ...

آره عزیزم میترسم یه بسته دیگشو بگیرم عوارضش زیاد باشه

حالا یکی یه چی بگه من له شم از لاغری چاقی چیه آخه

یعنی دیگ ۴۱کیلو ک من بودم،عین مرده ها بودم

مگ خوشحال نیستی

نه اصلا همیشه گشنه هستم وچاق چجوری شاد باشم روده تحریک پذیرم دارم خیلی چیزا نمیتونم بخورم چاقی بد دردیه راضی بودم لاغر بود ولی گشنه نبودم بدون ترس سیر غذا میخوردم😔

2790
2778
2791
2779
2792