2777
2789
عنوان

درد معده

124 بازدید | 6 پست

سلام😬

به دادم برسید

پایین سینه سمت چپم،یعنی پایین تر از قلبم،ورم داره کمی و از دیشب درد گرفته،جوری ک ب راست میخوابم کمی اروم میشه ولی به چپ بخوابم درد امونمو میبره 

این چن وقت استرس شدیدی رو تجربه کردم و در ضمن با شکم خالی از سرکار میومدم تشنم بود نوشابه گازدار میخوردم

🤕🤒😔هرچی الان میخورم حس درد دارم

از اندوسکوپی هم میترسم

الانم تاپیک میزنم چون از درد بیدار شدم و یجورایی بین نشستن و دراز کشیدنم تا دردش کم شه

کسی چنین علائمی از درد شدید داشته،چی بوده بیماریش چجور درمانش کرده؟

برم پیش متخصص یا عمومی؟

😶

برای سلامتیم دعا کنید لطفا💚🍃

من وقتی ۱۵ سالم بود همینجوری درد معده و حالت تهوع داشتم تو اون سن رفتم آندوسکوپی اما فقط اینو فهمیدم که انتهای معدم التهاب داره وگرنه آندوسکوپی حالمو خوب نکرد به مرور زمان با خوردن بعضی قرصا بهتر شدم یه قرصای سبز رنگ ریز هست اسمشو یادم نمیاد خیلی خوب بود دیگه الان خیلی کم پیش میاد که بخوام دارو بخورم یه وقتایی که درد میگیره شربت آلومینیوم mg میخورم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله همین بود دقیقا اسمشو یادم نمیومد

قرص سبزرو غروب خوردم،یه قرص درد معده هم بود ک بفد از ظهر دیروز خوردم🤭ب قول دوستمون فکر کنم طحاله

برای سلامتیم دعا کنید لطفا💚🍃
قرص سبزرو غروب خوردم،یه قرص درد معده هم بود ک بفد از ظهر دیروز خوردم🤭ب قول دوستمون فکر کنم طحاله

حتما برو سونوگرافی من یه مدت بعد از اندوسکوپی رفتم سونو چون دکتر میگفت شاید کیسه صفرات باشه که با سونو فهمیدیم نه کیسه صفرام نیس شاید برای شمام کیسه صفرا باشه ولی حتما دکتر برو

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز