2777
2789

اوووم

کاش سمت حرمت پنجره ای باز شود 💔😭                   آن روز در دلم حال و هوایی می‌شود ناب !🖤                     امسال هم نشد به کربلایت بیایم ولی ... عجیب دل تنگم💔😔   ولی شنیدی میگن عاشق اگه از عشقش جدا بشه میمیره؟ الان من از کربلات دورم 💔 دارم میمیرماااا 😭 ی کاری کن بیام آقا 💔😭    

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خیلی بده خیلی نه میذاره ادم درست درمون به هدف هاش تو زندگی فکر کنه نه میتونی خوش بگذرونی خدا لعنت کن ...

منم منتظرم جوابای کنکور بیاد از این سردرگمی در بیام فقط

بدونم قراره کجا باشم کنار کی باشم

منم منتظرم جوابای کنکور بیاد از این سردرگمی در بیام فقط بدونم قراره کجا باشم کنار کی باشم

انشالله که موفق بشی عزیزم ولی نتیجه خوب هم نبود غصه نخور حالا که داری از کنکور میگی میبینم واقعا غم بزرگی نیست خدارو شکر مال من بحرانی تر از اینحرفاس

ای جانم اخه مگه عشقت شهر دیگه ای هست  انلاین اشنا شدین البته فضولی نباشه یکم گپ بزنیم دلم داره ...

هم استانی هستیم ولی اره شهر دیگه ای هست 

اره یه گروه مشاوره کنکور 

بعد ما خیلی حرف میزدیم‌گفتن اونایی ک خیلی حرف میزنن برن ی گروه جدا تشکیل بدن😂

بعدم کم کم فقط ۵ یا ۶ نفر موندیم خیلی صمیمی و مثل رفیق 

به شوخی ما دوتا رو مزدوج کردن

و شوخی شوخی جدی شد😍

الان دو ساله با همیم ولی تو این دوسال یبار بغلش نکردم یعنی یجوری ک رو بروش نشستم کنارش نشستم نشده بغلش کنم

تنها راهش اینه اونجا قبول شم

چقدر منی): حتما مشکت کنکور و زندگی تکراری و شانص نداشتت و این داستاناس آره؟

نه بابااااا گلم چه کنکوری بحث زندگیمه خیلی سختی کشیدم از وقتی که ازدواج کردم خیلییی مفصله قصه زندگی من خدا خودش بهم رحم کنه و بچم

هم استانی هستیم ولی اره شهر دیگه ای هست  اره یه گروه مشاوره کنکور  بعد ما خیلی حرف میزدی ...

الهی عزیزم درکت میکنم تو چه حالی هستی از لحاظ احلاقی باهم تا میاین امتحان کردی زیر نظر داشتی رفتاراشو اخه خیلی مهمه الان اینجور چیزا بعد ازدواج میفهمی که بایر دقت میکردی 

الهی عزیزم درکت میکنم تو چه حالی هستی از لحاظ احلاقی باهم تا میاین امتحان کردی زیر نظر داشتی رفتاراش ...

اره اوایل یکم نمیساختیم 

خداروشکر یکسالی هست ک چیزی ازش ندیدم ناراحتم نکرده

نه بابااااا گلم چه کنکوری بحث زندگیمه خیلی سختی کشیدم از وقتی که ازدواج کردم خیلییی مفصله قصه زندگی ...

انقدر این تاپیک این روزا زیاد شده ک آدم تصمیم میگیره تا آخر عمر مجرد بمونه😣