2777
2789
عنوان

آشنایی

79 بازدید | 9 پست

با یکی یک هفتست قرار گذاشتیم آشنا بشیم امشب کلی حرف زدیم تهش گفته بهم علاقه داره و اینا بعدش گفتم بخوابیم ک صب زود بلن میشه 

من بازدیدم رو بستم ولی با ی اکانت دیگ چک میکنم ک آنه یا ته 

الان همین جوری چک کردم دیدم آنه هنوز 😑 

یعنی داره با یکی دیگ چت میکنه و همین حرفا رو به اونم میزنه 🤦🏻‍♀️ 

بد به دلت راه نده شاید خوابش برده خودش واسه منم پیش میاد گاهی 

وقتی افسرده شدم،مامانم می‌گفت چشم خورده!دکتر می‌گفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . !  ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا چ ربطی داره...خب شماهم الان آنلاینی.

آره من کارم آنلاین شاپه

اون میگف هر شب زود میخابه صبح ها زود بلن شه 

یک ساعته تموم کردیم حرف زدن زو ولی بکوب انلاینه 

من ب خاطر اینک اون اذیت نشه میگم بخوابیم 

بد به دلت راه نده شاید خوابش برده خودش واسه منم پیش میاد گاهی 

هوففف نمیدونم ک مرض داشت میگف خوابم نمیاد دیگ میدونه ب خاطر اون میگم خودشم میگ اهل تلگرام اومدن نیست و ب خاطر من میاد مثلا

هوففف نمیدونم ک مرض داشت میگف خوابم نمیاد دیگ میدونه ب خاطر اون میگم خودشم میگ اهل تلگرام اومدن نیست ...

البته خب تلگرام گاهیم اشتباه می‌کنه من مثلا هرروز میرفتم تو تلگرام ولی دوستم بهم می‌گفت آخرین بازدیدت یه هفته پیشه

وقتی افسرده شدم،مامانم می‌گفت چشم خورده!دکتر می‌گفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . !  ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)

الیته خب تلگرام گاهیم اشتباه می‌کنه من مثلا هرروز میرفتم تو تلگرام ولی دوستم بهم می‌گفت آخرین بازدید ...

آخه میگه فقط ب خاطر تو میام تل و اینا بعد از صب پیام نمیده بهم بعد کارش پیام میده ولی نگا میکنم میبینم ی لحظه آن میشه میره نیم ساعت 40 دقیقه ی بار آن میشه ولی پیام نمیده 

آخه میگه فقط ب خاطر تو میام تل و اینا بعد از صب پیام نمیده بهم بعد کارش پیام میده ولی نگا میکنم میبی ...

چی بگم والا🥲

دیگه پس راهی نمیمونه جز اینکه از خودش بپرسی