2777
2789
عنوان

ریزش مو

143 بازدید | 14 پست

سلام خانما دختری مجرد هستم دارم طاس میشم   هر روغنی بگی زدم مکمل هر چیزی که خوب بوده  خارجی استفاده کردم فایده نداشت خواهشا راهکاری تجربه ای هست دارویی درمانی بگین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باید اول سونو بدی ببینی تنبلی تخمدان یا کیست داری یا نه اگر  منفی بود آزمایش چکاپ میدی ویتامین ها  و آهن و زینک و انزیم های کبدی ت بررسی بشه اگر اینها نرمال بود 

از طریق فوق تخصص غدد باید هورمونات بررسی بشه 

اون زمان میتونی درمان کنی

روغنم بذار کنار

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
اولا برو دکتر برات ازمایش مینویسه  ببین چه ویتامینی کم داری  آهن   روی    و ...

دکتر رفتم چکاپ کردم متخصص داخلی کمبود ویتامین نداشتم ارثی هم نیس تو خانواده نداشتیم موهای پرپشت داشتم اما الن شده اندازه یه انگشت درمانده شدم واقعا  

دکتر رفتم چکاپ کردم متخصص داخلی کمبود ویتامین نداشتم ارثی هم نیس تو خانواده نداشتیم موهای پرپشت داشت ...

در یک سال گذشته کرونا یا سرماخوردگی نگرفتی؟

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
ممنون عزیزم برام دعا کنید با یه سر طاس چه کنم

این موارد ر،و که گفتم همه رو انجام دادی؟

تنبلی تخمدان باعث طاسی میشه،چک نکردم اما پریود که میشم دردش خیلی شدیده 

بله تنبلی ریزش شدید میاره

حتما یه سونو بده