2777
2789

کلیپ های این کانال خیلی به سطح انگلیسی کودکانتون کمک خواهد کرد🥰

عزیزای دلم 

خیلی درخواست کرده بودید تا یک کانال تلگرامی زده بشه تا در اون مطالب مخصوص یادگیری انگلیسی رو بذاریم😍

حالا کانال ما افتتاح شد😍😍😍

کانال ما هنوز عضو زیادی نداره ولی یه عالمهههه مطالب مفید برای یادگیری انگلیسی خودتون و فرزندانتون داره

لطفا حمایتمون کنید😍😍😍(منتظریم تا بقیه همکار ها در سایت از ما یاد بگیرند و کانال افتتاح کنند😂)💖💖

دقت کنید اولین کانال از طرف ما افتتاح شده😍😍😍😘😘

@honey_eng

ایدی کانال ما هست لطفا به ما سر بزنیددددد😍

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

https://t.me/honey_eng

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایکاش در  کنارش  تلفظ  درست  کلمات رو  به  صورت  فارسی  بنوی ...

بله حتما 

واقعا من خودم به این مطلب همیشه توجه میکنم

ولی انشالله در پست های جدید حتما عملی میکنم

ممنونم از پیشنهادتون🌹🌹❤🌹❤🌹

[QUOTE=244335085]بله حتما  واقعا من خودم به این مطلب همیشه توجه میکنم ولی انشالله در پست های جدید حتما عملی می ...[/QUOTE 

من  عضو  شدم و  حتما  از  کانالتون  استفاده  میکنم  

چون  خیلی  تو  تلفظ  صحیح  مشکل  دارم  گفتم  پیشنهاد  بدم.. ممنون  عزیزم   🌺🙏

[QUOTE=244335085]بله حتما  واقعا من خودم به این مطلب همیشه توجه میکنم ولی انشالله در پست های جد ...

لطف کردید❤🌹❤🌹❤😘