2777
2789
عنوان

بچهها بلیچینگ

78 بازدید | 6 پست

کسی انجام داده راضی بودین؟

سلام دوستان لطفاً امضامو بخونید .از خدا می‌خوام هرکس برای سلامتی   و عاقبت بخیر خانوادم صلوات میفرسته خدا هرچی میخواد بهش بده .الهی امین

من ۳ سال پیش انجام دادم راضی بودم .دوباره ماه پیش رفتم انجام دادم اینسری موادش خوب نبود سفید نکرد . 

قراره دکترم از همون مواد ۳ سال پیش سفارش بده دوباره برام انجام بده . بستگی به موادش داره . قبلیه نمیدونم مال کجا بود ولی اینسری موادش المانی بود خوب نبود .

من ۳ سال پیش انجام دادم راضی بودم .دوباره ماه پیش رفتم انجام دادم اینسری موادش خوب نبود سفید نکرد .& ...

مرسی از جوابت عزیزم چقد شد و چقد طول کشید چ مراقبتایی داره ببخشید سولام زیاد شد🙏

سلام دوستان لطفاً امضامو بخونید .از خدا می‌خوام هرکس برای سلامتی   و عاقبت بخیر خانوادم صلوات میفرسته خدا هرچی میخواد بهش بده .الهی امین

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

مرسی از جوابت عزیزم چقد شد و چقد طول کشید چ مراقبتایی داره ببخشید سولام زیاد شد🙏

۳ سال پیش ۵۰۰ دادم ولی دندونام خیلی سفید شده بود 

اینسری هر فک ۲ تومن که کلا ۴ تومن شد که راضی نبودم هم دردش زیاد بود هم اثرش کم بود . مراقبتاش هم چند روز اول غذاهای رنگی مثل غذاهای ربی و سس قرمز و ادویه و.. نباید بخوری بعد از اونم تا یه مدت بعد خوردن غذا دندونا رو مسواک بزنی . ❤

فقط اگه خواستی بری انجام بدی قبلش با دکترت طی کن که اگه راضی نبودی باید دوباره برات انجام بده وگرنه قبول نمیکنن برات انجام بدن . 

۳ سال پیش ۵۰۰ دادم ولی دندونام خیلی سفید شده بود  اینسری هر فک ۲ تومن که کلا ۴ تومن شد که راضی ...

ممنونم  دوست خوبم از وقتی که گذاشتی 🌺❤️🙏

آره خوبه ولی ماندگاریش خیلی کمه لمینت خیلی بهتره ماندگاریش بیشتره یه دکتر خوب بهت معرفی میکنم دکتر پورشاهی تو تهران دکتر خوبیه دستگاه های لیزری که داره واسه سفید کردن و بلیچینگ خیلی حرفه این تاثیرش بیشتره خودت برو تو پیجش ببین تو اینستابزنی میاره

آره خوبه ولی ماندگاریش خیلی کمه لمینت خیلی بهتره ماندگاریش بیشتره یه دکتر خوب بهت معرفی میکنم دکتر پ ...

مرسی مهربونم از توجهت🌹❤️