2777
2789
عنوان

چالش لب😅😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2316 بازدید | 88 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😁😁😁😁

نی نی یار جان میشه پاک کنی😔

حواسم نبود نت پرید دیگه زمان پاک شد 

دوست ندارم عکس اینطوری توی سایت باشه😔

@نی_نی_یار_شب  

@نی_نی_یار_پنج  

سلام من روشنام،تقریبا نوزده سالمه و عید غدیر امسال عقد کردم و تازه عروس حساب میشم اگر میشه واسه خوشخبتیم دعا کنید🌷😊دوست داشتم توی امضام ماجرای چادری شدنمو بگم😍من خانواده مذهبی دارم ولی خب روی حجاب هیچ حساسیتی به خرج نمیدادن،منم حجابم معمولی بود،یادمه کلاس نهم بودم میرفتم دهم تصمیم گرفتیم بریم یادمان شهدای والفجر 8وقتی رفتیم یه بنر بود درمورد یکی از شهدای غواص که ⁩درمورد حجاب گفته بودن.نمیدونم چرا از همون موقع که اومدم خونه اصرار به چادری شدن داشتم 🥺😍بعد یکی دو ماه رفتیم بازار به اصرار من یه چادر عباس عربی گرفتم و تا الان با عشق چادرو سر میکنم.در برابر امضای من گارد نگیرید. خواهشاً چون چندین نفر قبلا توهین کردن ولی طوری که من به حجاب شما احترام میذارم شما هم احترام بذارین⁦♥️⁩🌷

Only Good can jude me 👉🫀🥀فقط خدا میتونه منو قضاوت کنه💜💛 رواشناس نیستم ولی زندگی اینقدر بهم درس داده که .....منو تو تایپیکاتون تگ کنین تا با تحربیاتم بهتون کمک کنم 🤤خدای سیاست هستم واسه همینه ک عروس دوردونه مادر شوهر و مدیر زندگی همسر هستم🙃دوست دارم از تحربیاتتون استفاده کنم و با تجربیاتم راهنماییتون کنم عسلای من😘اگ دوست داری سیاست و از من یاد بگیر تایپیک نمیزنم ولی هروقت هرکی سوال کنه حتما جوابشو میدم خوشحال میشم کمکتون کنم 🙃😍

منم گذاشتم نظر بدین

Only Good can jude me 👉🫀🥀فقط خدا میتونه منو قضاوت کنه💜💛 رواشناس نیستم ولی زندگی اینقدر بهم درس داده که .....منو تو تایپیکاتون تگ کنین تا با تحربیاتم بهتون کمک کنم 🤤خدای سیاست هستم واسه همینه ک عروس دوردونه مادر شوهر و مدیر زندگی همسر هستم🙃دوست دارم از تحربیاتتون استفاده کنم و با تجربیاتم راهنماییتون کنم عسلای من😘اگ دوست داری سیاست و از من یاد بگیر تایپیک نمیزنم ولی هروقت هرکی سوال کنه حتما جوابشو میدم خوشحال میشم کمکتون کنم 🙃😍