2777
2789
عنوان

رشتم چی بزنم؟

218 بازدید | 28 پست

من کلاس نهمم و دو روز دیگه باید برم برای ثبت نام اما نمیدونم چه رشته ای بزنم هنوز هدایت تحصیلی هم نیومده از لحاظ علاقه هم فقط معماری دوس دارم ک متاسفانه رفتیم آموزش و پرورش گفتن تو فنی نیست و رفته کاردانش منم خوشم نمیاد از مدرکش(البته به کسایی که مدرک کاردانش دارن توهین نمیکنم به هرحال هرکس یه علاقه ای داره)الانم نمیدونم رشتم بزنم چی به احتمال ۶۰درصد بزنم تجربی اما خیلیا بودن پشیمون شدن من زیست و شیمی دوست دارم و واقعا همیشه نمرم کامله اگرم برم تجربی به امید پزشکی نمیرم میخوام هوشبری بخونم معدل کلاس هفتمم۱۸.۶۰کلاس هشتم ۱۹ کلاس نهم ۱۸ کدوم رشته برم؟

تجربی

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با ۱۸ تجربی چطور میخوای بری من با ۱۹.۹۸ تا هدایت تحصیلی بیاد سکته میکنم

تخت جمشید قشنگی هست در چشمان تو                            من تو را دارم دگر شیراز میخواهم چکار؟!