2821
2789
عنوان

لطفااا کمک🌱🤍

115 بازدید | 28 پست

سلام عزیزان.

خب من عضو این سایت شدم صرفا جهت اینکه از شما کاربران عزیز در مورد قدم کمک بگیرم.🌹

۱۵ سال و ۴ماه سنم هست

۱۵۲ قدم هست(حدودا ،چون جدیدا نگرفتم)

راستش من وااقعا خودمو دوست دارم ولی اصلا از قدم راضی نیستم و خیلیی زیاد ناراحتمم🥲

با هیچی مشکل ندارم بجز قدم خواهرم هم همش میگه اینطوری خیلی خوبه اما هر کس یه نظر و علاقه ای داره.

خانوادم میگن قدت خوبه و هیچ کمکی به من نمیکنن.

هر کاری میکنم نه دکتر قد میبرن نه کلاسی هییچی.

و الان رسیدم اینجا تا از تجربیات شما عزیزان استفاده کنم که انشاالله مشکلم حل بشه

لطفا از اطرافیانتون یا خودتون و تجربیاتتون هر چی میدونید که خیلی سریع قدم رشد کنه بهم بگید

خیلی ممنون🧡

هم قد و هم سن دوستمی

بارفیکس باید خیلی خوب باشه ، بدنسازی و باشگاه

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنوون🌱🌹

💛💛

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-
بزا دوسال دیگه بگذره بعد مث من نردبون میشی هنوز سنی نداری

راست میگید؟ آخه زیاد وقت ندارم میترسم دیگه بلند نشمم🥲مادرم هم همینو میگن ولی من دیگه دارم افسرده میشمم💔

نگران نباش همچین نردبون میشی

راستش من خیلیی ناراحتم چون مادرم بهم گفته بود بعد آزمونت برو همه کار کن برای همین من دیگه تلاش نکردم واسه قدم هر چند اونموقع توی یک ماه رشد زیادی داشتم الان نمیدونم چیکار کنم خیلی نا امید شدم🥲🥲🥲

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792