2789
عنوان

شوهر

395 بازدید | 17 پست

رفتیم فروشگاه خرید کنیم.

شوهرم گفت من نمیام داخل ،پیش موتور هستم ک ندزدن.توبرو خریدت رو بکن. گفتم باشه. رفتم به خانم فروشنده گفتم برام پنیر بکش  تا بقیه خریدام و انجام بدم و حساب کنم آخر سر.داشتم میرفتم بقیه خریدا رو انجام بدم ک شوهرم اومد.بهم گفت بهش بگفتی پنیر میخای؟ گفتم اره بیا بریم خریدای دیگه رو انجام بدیم.بعد واستادتا زنه نگاهش کنه و سلام بده.اونم علیک بده.آه خیلی بدم اومد ناراحت شدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بیخی بابا به سلام علیک هم گیر میدین اون زن روزی ۲۰۰۰ هزارتا مرد میبینه شوهر تو بردپیت نیس که تورش ک ...

قبلا باهاش شوخی های رکیک میکرد . مثلا.  چرا د و ل میکنی و یا.....گ شا دی ...

گفتم چرا باهاش از این شوخیا میکنی نکن زشته ناراحت میشم  گفت خر ا ب ه چون

قبلا باهاش شوخی های رکیک میکرد . مثلا.  چرا د و ل میکنی و یا.....گ شا دی ... گفتم چرا باهاش از ...

خوب شوهر توم خرابه که با اون حرف میزنه،چجوری با این ادما زندگی میکنید؟؟

جون مادرت نترکون دیگــــه این خط شوهر عممه😐💔
قبلا باهاش شوخی های رکیک میکرد . مثلا.  چرا د و ل میکنی و یا.....گ شا دی ... گفتم چرا باهاش از ...

عزیزم زبون نداشتی بگی پس تو هم خرابی؟،چرا شوهرت فک کرده خودش خراب نیست؟

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم