2777
2789

امروز 3 ، 4 ساعت داشتم سبزی پاک میکردم ،، الان کمرم درد میکرد که بهتر شد ولی زیر دلم درد میکنه خطری که نداره؟

دکتر لازمه برم؟

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از اون اولش تا ۳ ماهگی همش زیر دلم درد میکرد اوایلش که علائم پریودی داشتم دکترم پرسیدم چیزی نیست رحم داره جا باز میکنه برای جنین تو هم نگران نباش اگه لکه بینی اینا نداری طبیعیه این دردها

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱

چرا اینکارا رو میکنی میدونی چقد ضرر داره؟ منم از هفته ۵تا ۸ زیر دلم درد میکرد اهمیت نمیدادم بعد یهو خوب شد و لگن درد شدییید شرو شد کمربند بارداری بستم و استراحت کردم تا دوسه هفته پیش خوب شد سونو نرمال بود یهو هفته ۱۸ سونو میگه سرویکسم وحشتناک کوتاهه فردا سرکلاژ اضطراری میشم خدا ب منو بچم رحم کنه فقط دلم خونه. این دردارو جدی بگیر 🤦🏻‍♀️

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡