زبیایناتمام مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 3004 عنوان تورو خدا یه استاد عرفانی نمیشناسد که معرفی کنید 117 بازدید | 9 پست خانما من میخوام چاکرام باز کنم تله پاتی قوی کنم هاله هام پر رنگ تر کنم چشم سومم با کنملطفان اگه کسی میشناسید که آموزش میده به منم معرفی کنید البته من اصفهانم آنلاین بودم مشکل نداره فقط کار بلد باشه ملت عشق از همه دین ها جداست عاشقان را ملت مذهب خداست...... گروه آبی💙💙 وزن ۶۵ حدف ۵۵ 1401/04/20 | 18:39 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زبیایناتمام مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 3004 واقعا میشه؟ چرا نشه گلم میشه ولی با استاد خوب و کمی زمان میشه ملت عشق از همه دین ها جداست عاشقان را ملت مذهب خداست...... گروه آبی💙💙 وزن ۶۵ حدف ۵۵
زبیایناتمام مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 3004 حالا کسی نمیشناختین؟؟ ملت عشق از همه دین ها جداست عاشقان را ملت مذهب خداست...... گروه آبی💙💙 وزن ۶۵ حدف ۵۵
مثبت_باش عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 7599 من یه استاد خوب میشناسم، در چند تا زمینه مختلف آموزش میده. خودش هم یه زمانی خیلی معروف شده بود... استاد عبدالمجید برزگر. آموزشگاهش تهرانه، هزینهی آموزشش هم بالاس. آموزشگاه معمای درون.
damladamlaa عضویت: 1401/03/26 تعداد پست: 990 من یه استاد خوب میشناسم، در چند تا زمینه مختلف آموزش میده. خودش هم یه زمانی خیلی معروف شده بود... اس ... فقط حضوریه؟
زبیایناتمام مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 3004 من یه استاد خوب میشناسم، در چند تا زمینه مختلف آموزش میده. خودش هم یه زمانی خیلی معروف شده بود... اس ... آهان شماره یه چیزی داری ازش البته من اصفهانم حضوری نمیتونم برم ولی باز بهتر از هیچی چیزه ملت عشق از همه دین ها جداست عاشقان را ملت مذهب خداست...... گروه آبی💙💙 وزن ۶۵ حدف ۵۵
مثبت_باش عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 7599 فقط حضوریه؟ تا جایی که میدونم بله، البته میتونی کلاساشو هماهنگ کنی برای آخر هفته و به صورت فشرده (البته بستگی به توانایی و استعداد خودت هم داره) البته بیشتر تحت عنوان آموزش ماساژدرمانی معروف شدن، ولی همونطور که گفتم شاخههای دیگه هم دارن.
مثبت_باش عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 7599 آهان شماره یه چیزی داری ازش البته من اصفهانم حضوری نمیتونم برم ولی باز بهتر از هیچی چیزه توی گوگل بزنی آموزشگاه معمای درون، استاد مجید برزگر برات میاره (البته نوشته ماساژدرمانی، ولی آموزشهای دیگه هم دارن)